Prima camioneta de la Hyundai a debutat oficial. Cat costa Santa Cruz, pick-up-ul cu design SF si instalatie audio Bose

Prima camioneta de la Hyundai a debutat oficial. Cat costa Santa Cruz, pick-up-ul cu design SF si instalatie audio Bose
  • Prima camioneta de la Hyundai a debutat oficial
  • Cat costa Santa Cruz, pick-up-ul cu design SF si instalatie audio Bose
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 18 inch. Plus sistem multimedia cu display de opt inch si un total de sase difuzoare.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de zece saptamani - inca de la jumatatea lunii aprilie, prima camioneta de la Hyundai are, incepand de astazi, si un pret de vanzare. Peste Ocean - pe piata din SUA, nota de plata a pick-up-ului pe nume Santa Cruz porneste de la aproape 24.000 de dolari, potrivit ultimelor detalii si informatii date publicitatii.

In configuratia de baza, o motorizare aspirata cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri lucreaza alaturi de o transmisie automata cu opt rapoarte pentru a livra rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a 191 de cai putere, printre altele.

Hyundai Santa Cruz

Hyundai Santa Cruz

Dotarea standard cuprinde inclusiv jante pe 18 inch. Plus un sistem multimedia cu display de opt inch si un total de sase difuzoare - dupa cum precizam, de altfel, si anterior, aceeasi versiune entry-level a primei camionete de la Hyundai oferind - fara costuri suplimentare, si faruri cu halogen, stopuri LED, Apple CarPlay, Android Auto, aer conditionat etc.

Tractiunea integrala, disponibila in schimbul unei sume de circa 1.500 de dolari, se numara in schimb, de cealalta parte, printre optionalele pe care configuratia de baza a pick-up-ului pe nume Santa Cruz le va pune la dispozitia viitorilor sai clienti.

Prima camioneta de la Hyundai a mai pregatit - totodata, si o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri, comercializata la preturi incepand de la 35.680 de dolari. Respectiva varianta alaturi de o transmisie automata in opt rapoarte - cu dublu ambreiaj, pentru a livra rotilor aflate pe ambele punti undeva in jurul a 281 de cai putere.

Hyundai Santa Cruz

Hyundai Santa Cruz

Hyundai Santa Cruz

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze Hyundai Santa Cruz
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2021