Prima camioneta de la Hyundai a debutat oficial. Cum arata in realitate Santa Cruz, pick-up-ul cu design SF si instalatie audio Bose

Prima camioneta de la Hyundai a debutat oficial. Cum arata in realitate Santa Cruz, pick-up-ul cu design SF si instalatie audio Bose
  • Prima camioneta de la Hyundai a debutat oficial
  • Cum arata in realitate Santa Cruz, pick-up-ul cu design SF si instalatie audio Bose
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un benzinar turbo de 2.5 litri, care lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte si dublu ambreiaj pentru a livra tuturor celor patru roti peste 275 de cai putere.

Anuntata in urma cu doar cateva zile, chiar la sfarsitul saptamanii trecute, prima camioneta din istoria companiei Hyundai stie - cu siguranta - cum sa impresioneze. Privit de la exterior spre interior, pick-up anticipat de concept car-ul pe nume Santa Cruz Crossover Truck prezentat, prezentat in luna august a anului 2016, se remarca in special prin design-ul SF al partii frontale.

Capota bombata a motorului, aripile laterale proeminente, dar si setul de jante cu diametrul de pana la 20 de inch sau stopurile unice promit sa atraga - la randul lor, nenumarate priviri, asemeni celor doua display-uri supradimensionate de la nivelul plansei de bord si difuzoarelor Bose care promit o exprienta audio de neuitat.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, prima camioneta din istoria companiei Hyundai ofera exclusiv un benzinar cu capacitatea de 2.5 litri, plus patru cilindri in linie. In varianta aspirata, unitatea in cauza promite sa livreze ambelor punti - prin intermediul unei transmisii automate cu opt trepte de viteza, ceva mai mult de 190 de cai putere si 244 de Newton-Metri.

In versiunea turbo, respectiva motorizare se lauda ca va puna la dispozitia tuturor celor patru roti peste 275 de cai putere, operatiune la care va lua parte si o cutie automata cu opt rapoarte, de tip dublu ambreiaj, potrivit comunicatului de presa - ce anunta startul productiei pick-up-ului Santa Cruz pentru aceasta vara.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Aprilie 2021