Prima masina cu camere pe post de oglinzi a primit mai multe imbunatatiri. GALERIE FOTO COMPLETA

Prima masina cu camere pe post de oglinzi a primit mai multe imbunatatiri. GALERIE FOTO COMPLETA
  • Prima masina cu camere pe post de oglinzi a primit mai multe imbunatatiri
  • O versiune cu tractiune integrala se regaseste printre principalele noutati
Distribuie pe Facebook

O versiune echipata cu un sistem de tractiune integrala se numara printre principalele noutati pe care clientii le vor avea la dispozitie.

Dezvelita oficial in toamna anului 2018, prima masina cu camere pe post de oglinzi a primit de curand mai multe imbunatatiri. Printre noutatile pe care clientii celei de-a saptea generatii a gamei Lexus ES - caci despre aceasta este vorba in cazul de fata - le vor avea la dispozitie se numara inclusiv o versiune echipata cu un sistem de tractiune integrala, au tinut sa precizeze oficialii companiei producatoare.

Lexus ES AWD

Lexus ES AWD

Lexus ES AWD

Comercializata sub indicativul 250 AWD, respectiva varianta de motorizare ofera un benzinar aspirat cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri, ce dezvolta 203 cai putere, plus 249 Nm, se arata in comunicatul de presa dat astazi publicitatii.

Lista cu imbunatatiri primita recent de generatia cu numarul sapte a gamei Lexus ES isi va face simtita prezenta si la nivelul versiunii 300 h, a carei (actuala) baterie hibrida nichel-metal a fost inlocuita cu una nou-nouta, de tip litiu-ion. Intr-un final, clientii primei masini cu camere pe post de oglinzi vor mai avea la dispozitie si o editie speciala ES 350 Black Line, cu numeroase elemente finisate in negru.

Respectiva varianta de echipare, ce urmeaza a fi vanduta intr-o serie limitata la fix 1.500 de unitati, se va mai putea lauda si cu doua genti diferite din colectia Edge Lightweight de la Zero Halliburton: una de 22 de inch, iar cealalta de 26 de inch.

Lexus ES AWD

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (37) Poze Lexus ES AWD
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 August 2020