Prima masina cu camere pe post de oglinzi a primit un nou facelift. Compania producatoare a publicat acum primele informatii si fotografii cu noua varianta

Prima masina cu camere pe post de oglinzi a primit un nou facelift. Compania producatoare a publicat acum primele informatii si fotografii cu noua varianta
  • Prima masina cu camere pe post de oglinzi a primit un nou facelift
  • Compania producatoare a publicat acum primele informatii si fotografii cu noua varianta
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - la momentul actual, decat un mare mister, constructorul anuntand, in schimb, ca startul livrarilor a fost programat pentru luna octombrie.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de trei ani si relansata recent - pe parcursul lui 2021, intr-o versiune imbunatatita, actuala generatie a gamei vandute de compania Lexus sub numele de ES a primit recent, zilele trecute, un nou facelift. Urmand sa intre in productia de serie peste doar cateva saptamani, in august, daca totul decurge conform planului initial si nu va interveni nimic intre timp, respectivul model va fi disponibil - spre bucuria amatorilor de sedan-uri sport, si intr-o savoare F Sport Design, potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei.

Lexus ES Facelift

Lista modificarilor aduse autoturismului proiectat pentru a concura, oarecum inutil de mentionat, impotriva trio-ului compus din Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class continua cu cateva nuante proaspete, atat pentru caroseria cu patru portiere in dotare, cat si pentru tapiteria de la nivelul departamentului interior, cu o consola centrala redesenata si, nu in ultimul rand, cu un sistem multimedia mai rapid decat oricand - dupa cate se spune.

Gama de motorizari a scapat - pe de alta parte, complet neatinsa, cu precizarea ca aroma comercializata de Lexus sub denumirea de ES 300h va fi oferita, mai nou, si pe pietele din Azerbaidjan, din Georgia, Moldova si Ucraina. Nota de plata a noului vehicul nu ramane, dupa cum afirmam si anterior, la inceputul materialului nostru, decat o necunoscuta de proportii - drept pentru care tinem sa amintim ca actualul meniu este insotit, daca vine vorba despre situatia din Romania, de o nota de plata de 56.670 - 70.860 de euro, in functie de echiparea aleasa.

Lexus ES Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Lexus ES Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Iulie 2022