Prima schita cu SKODA SUPERB facelift este aici. La ce sa ne asteptam de la nava amiral a cehilor

Prima schita cu SKODA SUPERB facelift este aici. La ce sa ne asteptam de la nava amiral a cehilor
  • Superb facelift debuteaza in cel mult trei saptamani
  • Vine cu imbunatatiri estetice minore
  • Logo-ul de pe portbagaj inlocuit cu numele brand-ului
Distribuie pe Facebook

Constructorul ceh de automobile a publicat prima schita oficiala cu Superb facelift. Principalele imbunatatiri vor fi unele estetice iar lansarea oficiala este programata pentru finalul lunii mai.

Primele imagini cu Skoda Superb facelift au aparut la inceputul acestui an pe mai multe site-uri din China si la acel moment mai multe voci sustineau ca debutul oficial ar urma sa aiba loc in luna martie in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Dar uite ca deja suntem in luna mai, unul dintre cele mai prestigioase Saloane Auto de peste an a trecut si facelift-ul navei amiral a cehilor tot nu si-a facut aparitia. Asta pentru ca Skoda are pregatit ceva special pentru versiunea imbunatatita a lui Superb.

Din cate se pare, fanii vor face cunostinta cu aceasta in cel mult trei saptamani la Campionatul Mondial de hochei pe gheata de la Bratislava, un eveniment pe care constructorul din Mlada Boleslav il sponsorizeaza de peste doua decenii. Evenimentul se desfasoara in perioada 10-26 mai.

Skoda a publicat chiar si prima schita oficiala cu Superb facelift, o schita care nu face altceva decat sa confirme ceea ce am vazut deja la prototipurile spionate de-a lungul timpului in teste. Anume ca imbunatatirile aduse acestui model sunt mai degraba minore, fie ca vorbim de cele estetice cat si de cele tehnice.

Schita oficiala Skoda Superb facelift

In partea frontala, Superb facelift adopta o forma noua pentru luminile de ceata si ofera in sfarsit faruri cu tehnologie full-LED. Cel mai probabil acestea vor fi optionale sau disponibile in standard pe nivelurile de echipare superioare. Chiar si asa, este o dotare de care nava amiral avea mare nevoie.

Probabil cele mai mari imbunatatiri pot fi observa in spate. Aici, spoiler-ul a fost redesenat, stopurile vor fi unite de o banda cromata iar logo-ul Skoda de pe portbagaj va fi inlocuit cu numele producatorului din Mlada Boleslav. Un artificiu estetic care a debutat odata cu noua Scala.

Cat despre interior, zvonurile vorbesc despre un display ceva mai generos pentru sistemul de infotainment dar si despre ceasuri complet digitale. Si acestea, la fel ca si blocurile de lumini cu LED, vor fi incluse pe lista de dotari optionale.

Distribuie pe Facebook
mai multe