Prima Skoda din istorie cu jante pe 20 inch in standard. Mai multe imagini oficiale au ajuns pe internet

  • Primele imagini cu noua Skoda Kodiaq au ajuns pe internet
  • Debutul public are loc in cursul zilei de maine, la Paris
  • SUV-ul ceh va combina diferite detalii sportive cu 240 CP
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii oficiale ale noii Skoda Kodiaq RS au ajuns pe internet in cursul acestei dimineti, cu doar 24 de ore inaintea premierei publice din cadrul Salonului Auto International de la Paris.

La mai putin de o saptamana de la publicarea ultimei imagini teaser, noua Skoda Kodiaq RS a devenit realitate. Intr-o oarecare masura, primele fotografii oficiale ale mult anticipatului SUV de inalta performanta si origine ceha ajungand pe internet fara voia constructorului auto.

Vorbim despre fotografii care surprind atat aspectul interior, cat si departamentul exterior, astfel iesind la iveala absolut toate elementele estetice ce fac diferenta intre modelul de 240 CP, care gazduieste in compartimentul motor un propulsor 2.0 diesel cu doua turbine, si cel normal.

Skoda Kodiaq RS - Primele poze

Skoda Kodiaq RS - Primele poze

Asa cum era de asteptat, noua Skoda Kodiaq RS vine la pachet alaturi de spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, plus jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch. Meniul continua cu instrumente de bord digitale si mai multe suprafete imbracate in alcantara.

Sub capota mult anticipatului SUV de inalta performanta si origine ceha, reamintim, se ascunde o motorizare BiTDI de doi litri, care lucreaza alaturi de o cutie automata cu dublu ambreiaj si un sistem de tractiune integrala pentru a pune pe asfalt undeva in jurul a 240 CP, evident.

Performantele in linie dreapta raman o mare necunoscuta, insa acceleratia de la 0 la 100 km/h ar trebui sa se realizeze in mai putin de sapte secunde. De cealalta parte, viteze maxima se anunta mai mare de 220 km/h, potrivit informatiilor neoficiale care insotesc aceste imagini... oficiale.

Dupa cum precizam si anterior, noua Skoda Kodiaq RS va debuta in premiera publica peste aproximativ 24 de ore, atunci cand Salonul Auto International de la Paris isi va deschide larg portile.

Skoda Kodiaq RS - Primele poze

Skoda Kodiaq RS - Primele poze

Skoda Kodiaq RS - Primele poze

Skoda Kodiaq RS - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Skoda Kodiaq RS - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Octombrie 2018