Primele imagini ale noului Camaro Convertible au ajuns pe internet

Primele imagini ale noului Camaro Convertible au ajuns pe internet
  • Primele fotografii ale noului Camaro Convertible au ajuns pe internet
  • Debutul oficial va avea loc chiar in cursul zilei de maine
  • Tot atunci vom afla si primele informatii de ordin tehnic
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii ce surprind noul Chevrolet Camaro Convertible in toata splendoarea sa au ajuns pe internet, cu doar o zi inaintea marii dezvaluiri oficiale.

Chiar daca nu sunt la cea mai inalta rezolutie, imaginile cu pricina sunt suficiente pentru a ne crea o impresie cu privire la design-ul muscle car-ului american fara de acoperis. Design care, deloc surprinzator, "provine" integral de la versiunea Coupe, singura diferenta majora intre cele doua variante de caroserie constand in plafonul retractabil prezent in cazul de fata.

Chevrolet Camaro Convertible - Primele poze

Asemenari dintre cele mai evidente intalnim, de asemenea, si la nivelul interiorului, acolo unde inclusiv Chevrolet-ul Camaro Convertible va adopta frana de stationare electronica a modelului cu acoperis fix. In plus, nu ar trebui sa lipseasca din peisaj nici ceasurile de bord digitale si configurabile sau luminile ambientale care ofera 24 de moduri diferite.

Cele doua variante de caroserie ale muscle car-ului american urmeaza sa-si mai imparta (deloc surprinzator, am putea adauga din nou) si paleta de propulsoare, varianta cu plafon retractabil urmand astfel a prelua de la versiunea Coupe atat motorul turbo de 2.0 litri si 275 CP, cat si V6-le de 3.6 litri si 335 CP, respectiv V8-ul de 6.2 litri si 455 CP - ambele motorizari aspirate.

Si aici, in functie de alegerea finala, livrarea valorilor maxime catre rotile spate se va face fie prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte, fie cu ajutorul unei cutii automate dotate cu opt trepte de viteza. De asemenea, nu ar fi de mirare daca suspensia Magnetic Ride Control va fi oferita si de-aceasta data inca de la nivelul de echipare SS.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de precizat. Sau, mai bine zis, de reamintit: viitorul Chevrolet Camaro Convertible va debuta oficial chiar in cursul zilei de maine, asa ca ramai pe 4Tuning pentru a descoperi si admira primele informatii, respectiv fotografii oficiale ale celei mai noi generatii a muscle car-ului american fara de acoperis.

Chevrolet Camaro Convertible - Primele poze

Chevrolet Camaro Convertible - Primele poze

Chevrolet Camaro Convertible - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe