Primele imagini ale noului Seria 4 Coupe au ajuns mai devreme pe internet. Fanii BMW vor plange la vederea noii grile frontale

Primele imagini ale noului Seria 4 Coupe au ajuns mai devreme pe internet. Fanii BMW vor plange la vederea noii grile frontale
  • Noul BMW Seria 4 Coupe a ajuns mai devreme pe internet
  • Mult anticipatul model scoate la iveala o grila frontala uriasa
  • Debutul oficial va avea loc chiar in cursul zilei de astazi
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul model va fi dezvaluit oficial chiar in cursul zilei de astazi, potrivit celor mai recente zvonuri si informatii neoficiale.

Anuntat inca de la sfarsitul anului trecut, prin intermediul conceptului botezat simplu, dar sugestiv 4 Concept, noul Seria 4 Coupe va miza pe una dintre cele mai controversate grile frontale din istoria umanitatii pentru a se face remarcat in trafic. Si nu este niciun fel de gluma sau exagerare: o demonstreaza cateva fotografii oficiale scapate de curand pe internet, fotografii ce transforma in realitate cosmarul fanilor BMW.

BMW Seria 4 Coupe - Primele poze

Pentru moment, departamentul interior ramane un mister, insa sansele ca mult anticipatul model sa imprumute unele dintre caracteristicile actualului Seria 3 - inclusiv instrumentele de bord digitale si configurabile, tind catre... 100%.

De altfel, asemanarile intre noul BMW Seria 4 Coupe si versiunea sa mai incapatoare ar trebui sa continue la nivel de motorizari, acolo unde punctul principal de atractie il va reprezenta benzinarul cu sase cilindri in linie si doua turbine, de trei litri si pana la 510 CP, care va propulsa varful de gama M4. Nu vor lipsi totusi din meniu, daca mai era cumva nevoie de precizat, nici propulsoarele turbodiesel sau cele cu doar patru pistoane.

Tot ce conteaza cu adevarat, dar si alte informatii despre mult anticipatul model anuntat inca de la sfarsitul anului trecut, prin intermediul conceptului botezat simplu, dar sugestiv 4 Concept, vom afla chiar in cursul zilei de astazi.

BMW Seria 4 Coupe - Primele poze

BMW Seria 4 Coupe - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Iunie 2020