Primele imagini cu BMW X6 2015. Ce parere ai de noul model?

Primele imagini cu BMW X6 2015. Ce parere ai de noul model?
  • Primele imagini ale noului BMW X6 au scapat pe internet
  • Modelul preia numeroase inspiratii de la ultimul X5
  • Gama de motorizari va include unitati diesel si pe benzina
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii oficiale ale noului BMW X6 si-au facut aparitia pe internet in cursul acestei dimineti, dezvaluindu-ne atat interiorul, cat si exteriorul celei de-a doua generatii a popularului Sport Activity Coupe din Munchen.

Asteptat sa debuteze in mod public in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Paris din perioada 4 - 18 octombrie 2014, noul BMW X6 preia numeroase elemente stilistice de la ultima reiterare a modelului X5, partea frontala impunatoare cu blocurile optice interconectate la grila radiatorului reprezentand cel mai elocvent detaliu in acest sens.

BMW X6 - Primele Poze

BMW X6 - Primele Poze

Cea de-a doua generatie a popularului Sport Activity Coupe din Munchen se mai poate lauda, de asemenea, si cu o pereche de aripi laterale proeminente, nota de agresivitate caracteristica aspectului exterior fiind completata de restilizarile aduse partii posterioare, ce iese acum in evidenta printr-o serie de linii si forme ceva mai rotunde ca pana acum.

In ceea ce priveste design-ul interior, surprizele lipsesc cu desavarsire din cadrul acestui departament, noul BMW X6 luand drept exemplu (si) aici cea din urma reiterare a modelului X5. Acelasi lucru va fi valabil, cel mai probabil, si in cazul gamei de motorizari, primele informatii indicand ca viitorii cumparatori vor avea la dispozitie cel putin patru motoare diferite.

Nu ar fi exclus ca cea de-a doua generatie a popularului Sport Activity Coupe din Munchen sa fi disponibila la vanzare si intr-o versiune BMW X6 M, pusa in miscare de o unitate V8 twin-turbo de 4.4 litri si peste 555 de cai putere, pentru a lupta de la egal la egal cu viitorul MLC63 AMG de la Mercedes.

BMW X6 - Primele Poze

BMW X6 - Primele Poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW X6 - Primele Poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Iunie 2014