OFICIAL: BMW dezvaluie noul X6. GALERIE FOTO si VIDEO

OFICIAL: BMW dezvaluie noul X6. GALERIE FOTO si VIDEO
  • BMW a dezvaluit oficial cea de-a doua generatie a modelului X6
  • Gama de motorizari va include, initial, numai trei propulsoare
  • Aspectul estetic preia o serie de inspiratii de la ultimul X5
Distribuie pe Facebook

Deconspirat de o mana de fotografii oficiale scapate pe internet in cursul zilei de ieri, noul BMW X6 renunta la toate secretele sale si ni se dezvaluie astazi in detaliu si ansamblu, intr-o galerie cu peste 80 de imagini exterioare si interioare.

Urmand a debuta in premiera mondiala la sfarsitul acestei veri, in cadrul Salonului Auto de la Moscova, cea de-a doua generatie a popularului automobil bavarez se remarca la nivel de exterior printr-o evolutie evidenta, majoritatea detaliilor de la nivelul caroseriei fiind puternic inspirate de elementele intalnite in echiparea recent lansatelor X5 F15, respectiv X4 F26.

Printre acestea se numara atat partea frontala impunatoare, cu ale sale blocuri optice interconectate la grila radiatorului, cat si partea posterioara ce abunda acum in linii si forme curbate, respectiv rotunjite. Tot la nivel de design exterior mai avem de trecut in revista, ca atractii principale, si extensiile proeminente aplicate aripilor laterale, ce gazduiesc jante cu dimensiuni de pana la 20 de inch.

BMW X6 - Galerie Foto

BMW X6 - Galerie FotoBMW X6 - Galerie Foto

BMW X6 - Galerie Foto

In ceea ce priveste aspectul sau interior, noul BMW X6 se poate lauda cu o revolutie majora din acest punct de vedere, preluarea aproape integrala a cockpitului ultimului X5 conferindu-i celei de-a doua generatii a popularului automobil bavarez un avantaj considerabil in fata predecesorului sau. De asemenea, comunicatul oficial de presa anunta si o crestere a inaltimii cu aproximativ 12 milimetri, ceea ce ar trebui sa usureze viata la bord a ocupantilor locurilor spate. Ramane insa de vazut daca se va si intampla asa ceva - nu de alta, dar ampatamentul a scazut cu aproximativ 2 milimetri.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de precizat: gama de motorizari disponibila initial va include in componenta sa numai trei propulsoare, dintre care doua turbodiesel si unul pe benzina. Intr-o alta ordine de idei, viitorii cumparatori vor avea de ales la momentul lansarii doar intre un X6 xDrive30d cu 258 CP sub capota, un X6 M50d ce dispune de trei turbine, plus un total de 381 cai putere si un X6 xDrive50i ce impresioneaza prin cei 450 CP ai motorului V8 twin-turbo de 4.4 litri prezente la datorie.

Incepand cu primavara anului viitor, cea de-a doua generatie a popularului automobil bavarez va pune la dispozitia clientilor sai si o versiune X6 xDrive35i de 306 cai putere, dar si o varianta X6 xDrive40d cu 313 CP in dreptul puterii maxime. Important de precizat, o transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala sunt oferite in standard indiferent de numele si specificatiile unitatii alese.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (96) Poze BMW X6 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Iunie 2014