Primele imagini cu Kamiq GT au ajuns mai devreme pe net. Uite cum arata SUV-ul Coupe pe care Skoda il tine secret

  • Primele imagini cu Kamiq GT au ajuns mai devreme pe net
  • Noul SUV Coupe de la Skoda se va vinde initial doar in China
  • Premiera mondiala are loc saptamana viitoare, pe 4 noiembrie
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial al noii masini cehe este programat pentru data de 4 noiembrie, potrivit ultimelor informatii neoficiale.

La aproape un an de la premiera mondiala a celebrului Kodiaq GT, Skoda pregateste lansarea unui al doilea SUV cu alura de Coupe. De-aceasta data insa, compania din Mlada Boleslav va utiliza platforma modelului Kamiq, spun surse familiare cu subiectul.

Ce este drept, nici presa de specialitate din China - acolo unde noul Kamiq GT va fi comercializat, cel putin initial - nu a stat chiar degeaba.

Ba din contra: publicatiile locale au reusit deja sa fotografieze, fara camuflaj, viitoarea masina a cehilor, cu aproape o saptamana inaintea debutului programat pentru data de 4 noiembrie. Atat de la exterior, cat si din cabina, spre disperarea oficialilor Skoda.

Inutil de mentionat, noul Kamiq GT imprumuta numeroase elemente vizuale de la versiunea normala, despre care publicul european trebuie sa stie...

... ca este complet diferita de cea comercializata pe Batranul Continent. Pe piata din China, crossover-ul de clasa subcompacta al companiei din Mlada Boleslav arata ca un Karoq mai mic, indiferent ca este vorba despre aspectul caroseriei sau al plansei de bord.

Revenind la urmatorul SUV cu alura de Coupe pregatit de Skoda, ultimele zvonuri vorbesc despre o putere de doar 111 CP pentru modelul de baza.

Exceptand motorizarea aspirata de 1.5 litri, clientii noului Kamiq GT ar putea beneficia si de un 1.2 turbo - tot pe benzina - cu 116 cai putere. Livrarea valorilor maxime catre puntea fata se va face printr-o cutie manuala sau una automata, cu dublu ambreiaj.

Skoda Kamiq GT - Primele poze

Skoda Kamiq GT - Primele poze

Skoda Kamiq GT - Primele poze

Skoda Kamiq GT - Primele poze

Skoda Kamiq GT - Primele poze

Skoda Kamiq GT - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Skoda Kamiq GT - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2019