Primele imagini spion cu noul Ford Focus RS

Primele imagini spion cu noul Ford Focus RS
  • Noul Ford Focus RS a fost surprins intr-o prima serie de imagini spion
  • Prototipul fotografiat se ascunde sub un camuflaj aplicat partii frontale
  • Propulsia va fi asigurata de o unitate turbo de 2.3 litri si peste 300 CP
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a hot-hatch-ului Ford Focus RS a fost surprinsa pentru prima oara in teste, in apropierea circuitului de la Nurburgring. Conform ultimelor informatii, noul model va sosi pe piata in cursul anului viitor, la pachet cu un motor turbo de 2.3 litri si cel putin 300 de cai putere.

Inceputa in toamna anului 2002, povestea modelului Ford Focus RS este pe cale sa ne ofere un nou capitol. Cea de-a treia generatie a impresionantului hot-hatch de clasa compacta va fi dezvaluita in cursul anului viitor si, conform ultimelor informatii venite de peste Ocean, se va bucura de serviciile unei unitati turbo in patru cilindri, cu capacitate de 2.3 litri si putere maxima de peste 300 CP.

Asemeni predecesorului sau, noul Ford Focus RS va mai oferi atat o transmisie manuala cu sase rapoarte, cat si un sistem de tractiune fata, fisa cu specificatii tehnice urmand a mai include si un diferential electronic. De asemenea, nu vor lipsi din meniu nici suspensia sport sau sistemul de franare de inalta performanta.

Ford Focus RS - Poze SpionFord Focus RS - Poze Spion

In ceea ce priveste aspectul estetic, prototipul fotografiat recent in apropierea circuitului de la Nurburgring nu ne dezvaluie, din pacate, foarte multe detalii cu privire la exterior sau interior, insa este de asteptat ca cea de-a treia generatie a impresionantului hot-hatch de clasa compacta sa aduca numeroase imbunatatiri si din acest punct de vedere.

Imbunatatiri precum spoilere fata si spate revizuite, dotate prize uriase de aer, extensii proeminente pentru aripile laterale, eleron pentru plafon si, nu in ultimul rand, jante de dimensiuni generoase. Asta la nivel de exterior. La nivel de interior, viitorii pasageri ar trebui sa beneficieze cel putin de o pereche de scaune sport.

Cum va arata noul Focus RS, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic, ramane sa aflam in urmatoarea perioada de timp, fanii hot-hatch-urilor de clasa compacta de la Ford putand opta pana atunci pentru un Focus ST Facelift, disponibil la vanzare si intr-o versiune turbodiesel, de doi litri si 184 de cai putere. Asta in cazul in care varianta pe benzina, 2.0 turbo de 250 CP, nu le mai surade.

Ford Focus RS - Poze SpionFord Focus RS - Poze Spion

Ford Focus RS - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Ford Focus RS - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Iunie 2014