Primele imagini tocmai au fost scapate pe internet. Cum arata acum sportiva de la Audi

  • Primele imagini cu noul TT facelift au fost scapate pe internet
  • Versiunea TTS primeste cateva modificari estetice
  • Motorul de 2.0 litri va fi ceva mai puternic
Distribuie pe Facebook

Primele imagini cu noul Audi TT facelift au fost scapate pe internet. Modelul german apare in versiunea TTS cu cateva modificari estetice minore iar cele mai multe voci vorbesc inclusiv de mai multa putere pentru unitatea cu patru cilindri in linie.

Constructorul german de automobile este asteptat sa lanseze noul TT facelift 2019 in viitorul nu foarte indepartat, insa planurile acestuia au fost date peste cap de aparitia prematura a primelor imagini cu modelul respectiv pe internet.

2019 Audi TT S facelift

Noul Audi TT apare cum nu se putea mai bine, in versiunea sport TTS, iar primele modificari (minore ce-i drept) pe care le putem observa in cazul acestuia sunt prizele de aer mai mari si cateva accente argintii pe spoilerul fata, o grila frontala cu un design nou, hexagonal, un set de jante supradimensionate (cel putin in cazul exemplarului de fata), mai multe detalii argintii la nivelul pragurilor si o parte dorsala ceva mai agresiva.

2019 Audi TT S facelift

In ceea ce priveste unitatea de propulsie, sub capota modelului german vom regasi acelasi motor de 2.0 litri TFSI cu patru cilindri in linie, dar cu ceva mai multa putere. In prezent, acesta dezvolta 310 cai putere, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 4.9 secunde. In cazul noului TTS facelift se asteapta o imbunatatire a acestei reprize cu aproximativ 0.4 secunde.

2019 Audi TT S facelift

Cel mai puternic Audi TT pe care banii il pot cumpara ramane asadar actualul TT RS, disponibil atat in versiune Coupe cat si Roadster. Propulsorul de 2.5 litri cu 5 cilindri dezvolta 400 de cai putere si 480 Nm cuplu, astfel ca masina atinge 100 de km/h in doar 3.7 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 250 de km/h, insa la cerere aceasta poate fi crescuta pana la 280 de km/h.

2019 Audi TT S facelift

2019 Audi TT S facelift

2019 Audi TT S facelift

2019 Audi TT S facelift

2019 Audi TT S facelift

2019 Audi TT S facelift

2019 Audi TT S facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze 2019 Audi TT S facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Iulie 2018