Primele poze au ajuns pe internet mai devreme cu cinci luni. ASTA e noua masina cu tractiune fata de la BMW!

Primele poze au ajuns pe internet mai devreme cu cinci luni. ASTA e noua masina cu tractiune fata de la BMW!
  • Primele imagini ale noului BMW Seria 1 au ajuns pe internet
  • Fotografiile cu pricina surprind versiunea de top M135i xDrive
  • Premiera mondiala va avea loc cel mai probabil in toamna
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a compactei Seria 1, despre care tot mai multe voci sustin ca va debuta in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt, pozeaza astazi - fara voia sa - in primele imagini reale.

Introdus pe piata in urma cu aproape o decada, la inceputul anilor 2010, actualul BMW Seria 1 se pregateste de pensie. Daca zvonurile se confirma, o noua generatie a compactei care concureaza cu Audi A3 si Mercedes A-Class va debuta in toamna, cu ocazia Salonului Auto organizat la Frankfurt in perioada 12 - 22 septembrie.

Cu cinci luni inainte de potentiala sa lansare oficiala, masina bavarezilor a fost fotografiata complet necamuflata, in versiunea de performanta M135i xDrive. Spre deosebire de modelul normal, care va miza in premiera absoluta pe un sistem de tractiune fata, varianta proiectata pentru a se cu S3 si A35 AMG vine cu 4x4 in standard.

Totodata, despre varful noii game BMW Seria 1 mai trebuie spus si ca va gazdui, in compartimentul motor, un benzinar turbo cu capacitatea de doi litri, capabil sa dezvolte nici mai mult, nici mai putin de 306 cai putere. Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se va realiza intr-un timp mai mic de cinci secunde.

Din punct de vedere vizual, versiunea de performanta M135i xDrive scoate la iveala spoilere fata si spate agresiv stilizate, cu prize de aer supradimensionate si evacuare dubla in partea posterioara a caroseriei. Chiar daca lipseste din aceste imagini, interiorul va gazdui la randul lui anumite elemente sinonime cu sportivitatea.

Asteptat sa soseasca in fata publicului cu ocazia evenimentului IAA din Frankfurt, noul BMW Seria 1 va renunta pentru prima data la tractiunea spate si motoarele cu sase cilindri care l-au insotit pe strazi in ultimii 15 ani, pe parcursul generatiilor E8x si F2x.

BMW M135i xDrive - Primele pozeBMW M135i xDrive. Sursa Foto: BimmerFile.com

BMW M135i xDrive - Primele pozeBMW M135i xDrive. Sursa Foto: BimmerFile.com

Distribuie pe Facebook
mai multe