Primul Lexus TX din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model al japonezilor masoara nu mai putin de 5.17 metri in lungime si ofera pana la 406 cai sub capota. Cum arata in realitate

Primul Lexus TX din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model al japonezilor masoara nu mai putin de 5.17 metri in lungime si ofera pana la 406 cai sub capota. Cum arata in realitate
  • Primul Lexus TX din istorie a debutat oficial
  • Cel mai nou model al japonezilor masoara nu mai putin de 5.17 metri in lungime si ofera pana la 406 cai sub capota
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o instalatie audio de inalta fidelitate. Compusa dintr-un numar de 21 de boxe.

Introdus cu surle si trambite chiar la inceputul acestei luni - cu aproape doua saptamani si jumatate in urma, primul TX din istoria Lexus stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privit de la exterior spre interior, cel mai nou model al japonezilor se remarca in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, acolo unde punctul culminant il reprezinta lungimea de 5.170 de milimetri, insa nici setul de doua display-uri color de la nivel de cabina sau scaunele extrem de confortabile - dispuse pe trei randuri diferite, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi, glumi ori exagera cu nimic.

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in urmatoarea perioada de timp - pana la sfarsitul anului 2023, spectaculoasa reteta continua cu o instalatie audio marca Mark Levinson, un volan multifunctional condimentat cu un design in trei spite, o pereche de stopuri unite cu banda iluminata etc. Sub capota, respectivul meniu va pune la dispozitia potentialilor sai cumparatori multiple solutii - unele pe benzina, iar altele electrificate, in rolul ciresei de pe tort regasindu-se, cu riscul de a ne repeta, o versiune plug-in hybrid, varianta cu pricina fiind disponibila alaturi de o putere de 406 CP, livrata rotilor de pe ambele punti.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2023