Primul teaser VIDEO cu noile SUV-uri de performanta de la BMW. La cati cai putere sa ne asteptam

Primul teaser VIDEO cu noile SUV-uri de performanta de la BMW. La cati cai putere sa ne asteptam
  • Este primul teaser video cu noile X3 M si X4 M
  • Ambele vor avea un motor twin-turbo de 3.0 litri
  • Sa ne asteptam la peste 450 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile a publicat primul teaser video cu noile X3 M si X4 M. Cele doua modele de performanta sunt inca acoperite de camuflaj insa debutul oficial este programat pentru inceputul lunii martie la Geneva.

Gama M a nemtilor de la BMW va fi extinsa destul de mult in urmatoarea perioada, cand sunt asteptate noi modele precum M3, M8, X3 M sau X4 M. Pe acestea doua din urma le-am vazut cu ceva timp in urma in cateva imagini oficiale, acoperite de camuflaj, si tot asa apar si acum, in primul teaser video postat de BMW.

BMW X3 M si X4 M

Modificarile de ordin estetic sunt cele obisnuite, adica niste elemente sportive specifice M, prize de aer supradimensionate, jante mari si patru terminatii pentru sistemul de evacuare.

Atat BMW X3 M, cat si X4 M, vor ascunde sub capota acelasi propulsor twin-turbo de 3.0 litri cu sase cilindri in linie, care va livra ambelor punti peste 450 de cai putere. Am spus ambelor punti, asadar vorbim despre o tractiune integrala M xDrive, asemanatoare cu cea regasita pe noul M5.

BMW X3 M si X4 M

Cat despre transmisie, vorbim despre o cutie de viteze automata cu opt trepte, deasemenea calibrata de divizia M.

BMW X3 M si X4 M

BMW nu a vorbim pana acum de performantele noilor SUV-uri, insa nu gresim daca spunem ca repriza 0-100 km/h ar urma sa dureze aproximativ 4 secunde, sau chiar mai putin.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Februarie 2019