Primul X3 M din istorie a ajuns mai devreme pe internet. Cum arata SUV-ul BMW cu 330 km/h in bord

Primul X3 M din istorie a ajuns mai devreme pe internet. Cum arata SUV-ul BMW cu 330 km/h in bord
  • Mai multe fotografii neoficiale ale primului X3 M din istorie au ajuns zilele acestea pe internet
  • Viitorul SUV de inalta performanta de la BMW este asteptat alaturi de un motor M TwinPower Turbo
  • Ultimele zvonuri vorbesc despre 480 CP livrati tuturor celor patru roti, printr-o automata cu opt trepte
Distribuie pe Facebook

Mai multe fotografii neoficiale ale primului X3 M din istorie au invadat internetul in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat. Cum arata SUV-ul BMW cu 330 km/h in bord, ei bine... aflam chiar din imaginile urmatoare.

Pentru prima oara in istoria de peste 15 ani a SUV-ului X3, BMW pregateste lansarea unei versiuni full-M. Echipata cu o noua motorizare in sase cilindri, cu tehnologie M TwinPower Turbo, aceasta ar putea oferi pana la 480 CP, potrivit ultimelor informatii neoficiale. Daca zvonurile se adeveresc, pachetul tehnic...

... va fi completat de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului, a la M5. Ce putem spune inca de pe acum, cu o oarecare siguranta, este ca meniul estetic va cuprinde numeroase elemente revizuite pentru un plus de sportivitate, printre care si un nou spoiler fata.

Ori, cel putin, asa reiese din primele fotografii neoficiale ale primului BMW X3 M din istorie, "sustrase" chiar din sistemul de infotainment al viitorului SUV de inalta performanta. Acestora li se alatura o imagine cu origine necunoscuta a interiorului, in cadrul careia putem studia vitezometrul digital gradat pana la 330 km/h.

Nimeni nu stie inca nimic exact despre data la care viitorul concurent al modelelor Mercedes GLC63 AMG sau Alfa Stelvio Quadrifoglio va ajunge pe piata, insa sunt destul de multe sanse ca premiera mondiala a respectivului automobil sa ajunga in showroom-uri, la vanzare, inainte de sfarsitul anului... care tocmai a inceput.

BMW X3 M - Primele poze

BMW X3 M - Primele poze

BMW X3 M - Primele poze

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Ianuarie 2019