Pune la respect GTI-urile si ST-urile. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 5.8 secunde!

Pune la respect GTI-urile si ST-urile. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 5.8 secunde!
  • Noul Renault Megane RS porneste in Franta de la 37.600 euro
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza numai 5.8 secunde
  • Clientii au la dispozitie in premiera o cutie cu dublu ambreiaj
Distribuie pe Facebook

Renault a publicat in urma cu numai cateva momente lista de preturi a noului Megane RS. Cu aceasta ocazie aflam si cat de rapida este masina franceza pana la 100 km/h.

Renault a dezvaluit anul trecut o noua generatie a modelului Megane RS, insa sefii companiei franceze nu au suflat pe-atunci nicio vorba despre performantele sportivei de clasa compacta. Au facut-o in urma cu doar cateva momente, dupa ce departamentul de presa a dat publicitatii lista oficiala de preturi.

Cu un timp de numai 5.8 secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 km/h, automobilul de 1.8 litri si 280 CP pune la respect nume precum Volkswagen Golf GTI sau Ford Focus ST. Primul opreste cronometrul dupa 6.4 secunde, pe cand hot-hatch-ul american are nevoie de 0.1 secunde in plus in versiunea pe benzina.

Renault Megane RS

Renault Megane RS

In teorie, proaspat lansatul Megane RS bate la acest capitol inclusiv noul model al fostului sef de la BMW M, disponibil la vanzare in doua variante diferite de putere. Totodata, sportiva de clasa compacta a producatorului francez este doar cu 0.1 secunde mai lenta decat o Honda Civic Type R cu 320 CP sub capota.

Acum, daca revenim la lista de preturi a automobilului de 1.8 litri si 280 CP, ei bine... avem pe de-o parte versiunea cu transmisie manuala, care porneste de la 37.600 de euro, iar pe de cealalta parte optiunea unei cutii cu dublu ambreiaj. Oferita in premiera, aceasta creste nota de plata cu 1.800 de euro.

Tot pe lista cu dotari optionale mai gasim si un sasiu Cup (1.500 de euro), tapiteria din alcantara (1.500 de euro) sau jantele din aliaj pe 19 inch (1.000 de euro). De altfel, clientii au la dispozitie si o serie de dotari tehnologice de top, precum afisajul pe parbriz (400 de euro) ori pilotul automat adaptiv (600 de euro).

Echipamentele anterior mentionate vin in completarea unui pachet standard extrem de bogat, care cuprinde si scaune fata cu incalzite, display tactil de 8.7 inch pentru sistemul de infotainment, dar si directie integrala sau lumini R.S. VISION. Asa cum era de asteptat, din meniu nu lipsesc nici accentele sportive.

Renault Megane RS

Renault Megane RS

Renault Megane RS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Renault Megane RS
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Ianuarie 2018