Renasterea unei legende: Volkswagen dezvaluie noul Beetle

Renasterea unei legende: Volkswagen dezvaluie noul Beetle
Probabil aceasta va fi cea mai interesanta dezbatere cu privire la un automobil german care nu este nici Audi, nici BMW si nici macar Mercedes. Cei de la Volkswagen revin in atentia publicului si dezvaluie in premiera primele fotografii oficiale cu noua generatie a deja-legendarului Beetle.
Distribuie pe Facebook
Devoratorii de automobile retro vor sari in sus de bucurie la auzul acestei vesti. Volkswagen Beetle s-a intors, beneficiaza in continuare de acelasi aspect clasic ce l-a consacrat si se bucura de ultimele noutati in materie de tehnologie. In plus, asa cum probabil ati remarcat deja, noul Beetle nu mai este si New, ci doar nou.

Design:

La acest capitol, evolutia ia locul revolutiei, cea mai noua generatie a modelului Volkswagen Beetle atragandu-si fanii cu un design puternic-retro, ce se remarca prin linii atragatoare si forme atent-sculptate. In plus, legendarul model poate fi echipat cu LED-uri pentru prima oara in istorie, partea frontala remarcandu-se de asemenea si printr-o grila usor de observat. Trecand la partea din spate, principalele atractii sunt reprezentate de stopurile innoite, carora li se alatura un eleron agresiv si evacuare dubla. Extensiile pentru aripi, linia agresiva a plafonului si jantele cu dimensiuni de pana la 19 inci pun punct listei cu ingrediente magice.

In ceea ce priveste interiorul, cei de la Volkswagen au inzestrat noul Beetle cu linii si forme moderne, plus materiale premium.

Renasterea unei legende: Volkswagen dezvaluie noul Beetle

Date Tehnice:

Din pacate, acest capitol nu este insotit si de detalii oficiale, insa cel mai probabil noul-si-atragatorul Volkswagen Beetle va fi propulsat de motoare turbo, in patru cilindri, cu capacitate de 2.0 litri. Drept urmare, viitorii clienti europeni vor avea de ales intre un 2.0 TFSI de 200 CP sau un 2.0 TDI de 140 CP, in timp ce clienti americani vor putea opta si pentru propulsorul in cinci cilindri, de 2.5 litri si 170 cai putere.

Lista cu transmisii include cutii manuale si cu dublu ambreiaj (indiferent de optiune, soferul va avea la dispozitie sase trepte), diferentialul electronic XDS fiind de asemenea prezent la datorie.

Noul Volkswagen Beetle va debuta in premiera mondiala la Shanghai Motor Show 2011.

Renasterea unei legende: Volkswagen dezvaluie noul Beetle

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2011