Renault confirma: noul Megane RS va fi prezentat in premiera la Monaco

Renault confirma: noul Megane RS va fi prezentat in premiera la Monaco
  • Renault Megane RS va fi prezentat in premiera la Monaco
  • La volan se va afla pilotul de F1 Nico Hulkenberg
  • Ulterior, hot-hatch-ul va debuta la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Constructorul francez de automobile a confirmat ca noul Megane RS va fi prezentat in premiera in cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco. Ulterior, hot-hatch-ul va debuta in fata publicului larg cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie.

Noul Renault Megane RS este fara indoiala unul dintre cele mai asteptate modele ale momentului, asa ca nu sunt deloc surprinzatoare cantitatea mare de informatii care apar in fiecare zi despre acesta.

Daca ieri au fost lansate mai multe zvonuri care vorbeau despre propulsorul hot-hatch-ului, astazi, constructorul din Hexagon a confirmat data si locatia premierei. Mai exact, noul Megane RS va fi prezentat pe 26 mai, in cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco.

Masina va fi vopsita in culorile echipei de F1 Renault (galben-negru) pentru a celebra cei 40 de ani de implicare in Marele Circ, iar la volan se va afla pilotul echipei, neamtul Nico Hulkenberg. Ulterior, publicul larg va face cunostinta cu acest model cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, care isi va deschide portile in luna septembrie.

Renault Megane RS- poza teaser

Cat despre grupul propulsor, iti reamintim ca potrivit celor mai recente zvonuri, noul Megane RS va dispune de propulsorul proaspatului Alpine A110. Este vorba despre un benzinar de 1.8 litri, turbo, care a fost revizuit pentru a dezvolta 300 de cai putere. Tractiunea aleasa este pe puntea fata, iar transmisia automata cu dublu-ambreiaj va fi oferita in standard.

"Megane-ul RS intruchipeaza pasiunea fiecarui angajat care lucreaza pentru Renault Sport. Este expresia suprema a experientei castigate in urma nenumaratelor noastre succese in motorsport. Multumita manevrabilitatii sale, Megane-ul RS este incredibil de condus chiar si pe cele mai provocatoare circuite, precum Nurburgring-ul Nordschleife din Germania," a precizat Patrice Ratti, directorul Renault Sport.

Distribuie pe Facebook
mai multe