Renault publica o noua fotografie a viitorului sau Talisman

Renault publica o noua fotografie a viitorului sau Talisman
  • Renault publica o noua fotografie a viitorului sau Talisman
  • Imaginea cu pricina surprinde joystick-ul ce opereaza comenzile sistemului de infotainment R-Link 2
  • Mai multe detalii oficiale vom afla lunea viitoare, pe 6 iulie
Distribuie pe Facebook

Inceputul saptamanii viitoare ne va aduce un nou autoturism de clasa medie, francezii de la Renault rezervand data de 6 iulie pentru prezentarea oficiala a Talisman-ului sau.

Anuntat deja prin intermediul unui video teaser publicat in urma cu numai doua zile, raspunsul companiei din Hexagon la provocarile lansate de Ford si Volkswagen cu ultimele generatii ale modelelor Mondeo, respectiv Passat revine astazi intr-o noua fotografie oficiala.

O fotografie care surprinde una dintre numeroasele tehnologii esentiale pe care noul Renault Talisman le va pune la dispozitia viitoriilor clienti, si anume joystick-ul ce opereaza comenzile sistemului de infotainment cunoscut sub numele de R-Link 2.

Nu ar fi stricat ca oficialii companiei din Hexagon sa ne ofere si cateva detalii referitoare la diagonala pe care o va adopta display-ul din dotarea acestuia, insa nu ar fi de mirare sa ne intampine aceiasi 8.3 inch pe care ii regasim si la ultima generatie a monovolului Espace.

Alte canditate la titlul de sisteme si echipamente care ar putea insoti viitorul rival al francezilor pentru Ford Mondeo, Mazda6, Opel Insignia si Volkswagen Passat sunt farurile full-LED, parcarea semi-automata, dar si sistemul ce permite virarea tuturor celor patru roti.

In ceea ce priveste gama de motorizari, suntem mai mult siguri ca aceasta va fi formata dintr-o serie de propulsoare exclusiv supraalimentate, atat pe benzina, cat si pe motorina. Ramane acum de vazut daca noul Renault Talisman va adopta sau nu si un tren de rulare hibrid...

Dupa cum precizam si anterior, urmasul modelelor Laguna si Latitude va debuta oficial chiar la inceputul saptamanii viitoare, pe data de 6 iulie. Versiunea sedan este cea care va vedea prima capatul liniei de productie, insa clientii vor putea opta ulterior si pentru o varianta break. Ambele optiuni (de caroserie) vor fi asamblate la uzina Georges Besse din orasul francez Douai.

Renault Talisman - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe