Renault socheaza cu pretul noului Megane RS Trophy-R. Nici n-o sa-ti vina sa crezi cat de mult costa masina franceza

Renault socheaza cu pretul noului Megane RS Trophy-R. Nici n-o sa-ti vina sa crezi cat de mult costa masina franceza
  • Renault socheaza cu pretul noului Megane RS Trophy-R
  • Automobilul francezilor se vinde in UK cu peste 50.000 de lire
  • Hot-hatch-ul de 300 CP ofera optiuni de 20.000+ lire
Distribuie pe Facebook

Un argument in favoarea compactei din Hexagon, care detine recordul pentru cel mai rapid automobil cu tractiune fata de la Nurburgring, ar putea fi productia limitata la doar 500 de exemplare.

Anuntat in urma cu aproximativ trei saptamani, chiar la inceputul acestei luni, noul Renault Megane RS Trophy-R a debutat cu un record care a zdruncinat industria auto. Multumita timpului de sapte minute si 40 de secunde, compacta companiei franceze a devenit cea mai rapida masina cu tractiune fata de la Nurburgring.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, secretul din spatele performantei reusite de automobilul din Hexagon consta in operarea mai multor modificari la nivel de interior si suspensie, unele dintre acestea avand ca rol reducerea greutatii.

Pus la randul lui in miscare de o benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 1.8 litri, noul Renault Megane RS Trophy-R gazduieste in compartimentul motor o herghelie formata tot din 300 de cai putere, insa acum are de urnit doar 1.306 kilograme. Vorbim, mai precis, despre un minus de 130 kg comparativ cu versiunea Trophy.

Este si motivul pentru care, pe langa doborarea recordului specific celei mai rapide masini cu tractiune fata de la Nurburgring, compacta companiei franceze are nevoie de 5.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Oferit intr-o editie limitata la fix 500 de exemplare, asemeni unui Bugatti Chiron, noul Renault Megane RS Trophy-R are un pret pe masura specificatiilor sale. Mai precis, automobilul din Hexagon este comercializat in Marea Britanie, de exemplu, alaturi de o nota de plata de 51.140 de lire sterline, fara echipamente optionale.

Si daca tot veni vorba despre acest aspect, simplat bifare a pachetului Carbon Wheel, care adauga in meniu jante din fibra de carbon cu diametrul pe 19 inch, face ca suma de achitat sa creasca pana la 63.140 de lire, daca iti vine sa crezi.

Cea mai rapida masina cu tractiune fata de la Nurburgring mai pune la dispozitia clientilor si o optiune Nurburgring Record Pack, sinonima inclusiv cu discuri de franare carbon-ceramice, care urca costul final la 72.140 de lire sterline. Acelasi nou Renault Megane RS Trophy-R mai ofera contracost si centuri de tip ham etc.

Noul Renault Megane RS Trophy-R

Noul Renault Megane RS Trophy-R

Noul Renault Megane RS Trophy-R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Noul Renault Megane RS Trophy-R
mai multe