RENAULT vrea sa te faca sa uiti de noul GOLF 8 si scoate o versiune imbunatatita a lui MEGANE 4. GALERIE FOTO

RENAULT vrea sa te faca sa uiti de noul GOLF 8 si scoate o versiune imbunatatita a lui MEGANE 4. GALERIE FOTO
  • Renault lanseaza o versiune imbunatatita a actualului Megane
  • Noul model propune in premiera un sistem de propulsie hibrid
  • Un alt element oferit pentru prima data sunt ceasurile digitale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie inclusiv o motorizare hibrida, care poate parcurge pana la 50 de kilomatri in modul electric.

La aproape patru ani si jumatate de la prima sa aparitie in public, cea mai recenta generatie a modelului Renault Megane primeste un binemeritat facelift. Reimprospatat pentru a face fata provocarilor ivite odata cu lansarea noului Golf 8, automobilul francezilor iese in evidenta printr-un aspect familiar, modificat exclusiv la nivel de detaliu.

In compartimentul motor, in schimb, imbunatatirile sunt ceva mai semnificative, in sensul in care clientii vor avea de-aceasta data la dispozitie inclusiv un...

Renault Megane Facelift

Renault Megane Facelift

.... sistem de propulsie hibrid, dupa cum precizam si anterior. Combinand doua motoare electrice cu un benzinar de 1.6 litri si o baterie de 9.8 kWh, solutia respectiva promite nu doar sa ofere o putere maxima de 160 CP, ci si sa parcurga 50 de kilometri - in regim mixt, dupa metoda WLTP - fara a consuma vreun strop de carburant fosil.

Clientii care prefera unitatile traditionale vor avea in continuare la dispozitie diferite motorizari pe benzina is motorina, cu pana la 160 CP, din nou.

Facelift-ul aplicat celei de-a patra generatii a modelului Renault Megane vizeaza si varianta de performanta RS, care a renuntat la configuratia cu 280 CP sub capota. De-acum incolo, indiferent ca opteaza sau nu pentru versiunea Trophy, clientii se vor bucura de serviciile unui propulsor turbo cu capacitatea de 1.8 litri si puterea maxima de 300 CP.

Pentru a-i tine piept noului Golf 8 - care, pe piata din Romania porneste de la 20.303 euro, automobilul de clasa compacta al companiei franceze...

... a primit cateva imbunatatiri chiar si la nivel tehnologic. Unele in premiera absoluta, dupa cum este cazul instrumentelor de bord complet digitale, afisate pe un display cu diagonala de 10.2 inch, ori al sistemului de rulare autonoma de nivel 2, prin care masina se poate conduce (aproape) de una singura, pana la viteze de 160 de kilometri pe ora.

Renault Megane Facelift

Renault Megane Facelift

Renault Megane Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (76) Poze Renault Megane Facelift
mai multe