Roaster Sport electric de la Tesla

Roaster Sport electric de la Tesla
Tesla Motors a lansat un set de poze oficiale cu noul supercar Roadster Sport, in format 3D. Atent detaliate, acestea prezinta noul membru al familiei americane, un supercar full electric, ce continua succesul predecesorului sau.
Distribuie pe Facebook
Prea multe date tehnice nu au fost dezvaluite, decat ca automobilul va beneficia de o suspensie reglabila, si se va folosi acelasi motor electric deja existent pe Roadster, dar imbunatatit.

Despre acesta, oficialii companiei au declarat ca inregistreaza un raport 0-100 km/h de 3.7 secunde, fata de cele 3.9 detinute de Roadster, motorul fiind capabil de 14,000 rpm, fiind in acelasi timp un motor Euro 5.

Toate acestea se datoreaza aerodinamicii imbunatatite si usurarii automobilului, la exterior multe elemente fiind construite din carbon. Interiorul prezinta cateva imbunatatiri, mult carbon, deasemenea, si un sistem audio-video superior celui de pe Roadster.

Compania Tesla Motors a inceput sa preia comenzi pentru noul model Roadster Sport inca din ianuarie 2009, pretul unui exemplar situandu-se in jurul sumei de 112,000 €.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Tesla Roaster Sport
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 August 2009