Romanii se vor bate pe ea. Cat costa in Romania cea mai ieftina Dacia Duster cu motor DIESEL

Romanii se vor bate pe ea. Cat costa in Romania cea mai ieftina Dacia Duster cu motor DIESEL
  • Noua Dacia Duster porneste in Romania de la 12.350 de euro
  • Cea ma ieftina versiune diesel consta insa 14.550 de euro
  • Unitatea respectiva are 1.5 litri si ofera un total de 110 CP
Distribuie pe Facebook

Asemeni generatiei pe care o inlocuieste, noua Dacia Duster este comercializata inclusiv intr-o versiune diesel, de 1.5 litri si 90 sau 110 CP.

Cea de-a doua generatie a modelului Dacia Duster a fost lansata si pe piata auto din Romania la sfarsitul lunii noiembrie, la preturi care pornesc de la 12.350 de euro - TVA inclus.

Pentru a pune insa mana pe o motorizare diesel, clientii romani vor avea de achitat o nota de plata de cel putin 14.550 de euro, atat cat costa versiunea Essential alaturi de motorul 1.5 dCi.

In schimbul banilor respectivi, crossover-ul companiei de la Mioveni ofera o putere maxima de 110 CP, livrata (exclusiv) puntii fata prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte.

Acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza, in situatia data, aproximativ 11.8 secunde, pe cand viteza maxima se ridica la 171 km/h, iar consumul mediu de carburant este de 4.4 litri / 100 km.

Fiind vorba despre echiparea Essential, cea mai ieftina Dacia Duster cu propulsie diesel ofera aer conditionat, proiectoare de ceata si chiar radio CD MP3 doar in mod optional.

Vestea buna este ca pentru numai 350 de euro in plus sau, daca vrei, 14.900 de euro in total, crossover-ul companiei de la Mioveni vine la pachet in varianta superioara de dotare Comfort.

Meniul respectiv presupune oferirea in standard a echipamentelor anterior mentionate, dar si a geamurilor spate electrice, a sistemului cruise control cu limitator de viteza etc.

Singura problema este ca persoanele care vor opta pentru o Dacie Duster 1.5 dCi Comfort vor fi nevoiti sa se traiasca... cu o putere maxima 90 CP si un sprint de la 0 la 100 km/h in 13.8 secunde.

Exista, ce este drept, si posibilitatea optarii pentru o versiune cu 110 CP sub capota, dar vorbim deja de alti bani in plus, astfel ca de la 14.550 de euro ajungem de la 15.900 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Decembrie 2017