Rulota MINI e pregatita de vara! MINI merge la camping

Rulota MINI e pregatita de vara! MINI merge la camping
Traditionala marca britanica isi completeaza gama de produse cu o rulota compacta de lux si elegantul cort corespunzator pentru acoperis - formula: placere turistica maxima pe un spatiu minim - premiera la 1 aprilie 2012.
Distribuie pe Facebook
Deja disponibil in Europa, cele doua Americi, Australia, Asia si Africa, MINI se simte ca acasa aproape oriunde s-ar afla pe aceasta planeta. La 12 zile de la startul "oficial" al primaverii, pe 1 aprilie, MINI isi anunta intrarea in randul comerciantilor de produse pentru camping. O rulota eleganta, cu doua compartimente pentru dormit si un cort pentru acoperis (tot pentru doua persoane), in clasica schema coloristica John Cooper Works, vor deschide apetitul pentru vacante estivale pe cont propriu, presarate cu abateri spontane din traseu. Obiectivul este clar: dupa prezentarea MINI Clubvan Concept - primul MINI destinat utilizarii in afaceri cotidiene - la Salonul Auto de la Geneva la inceputul lunii martie 2012, data de 1 aprilie reprezinta momentul in care clientilor li se va oferi si o experienta de vacanta in cel mai pur stil MINI.
Asa cum globtroterii pasionati de stil au recunoscut de mult, MINI este primit cu bucurie oriunde ar merge. Iar MINI Countryman poate ajunge in acele zone unde fratii sai ezita sa se incumete. Dupa ce am gasit acel loc perfect, ceea ce ne lipseste a fost un automobil MINI adecvat, un mod corespunzator in care sa ne odihnim incognito peste noapte. Iata ca apare caravana "Cowley", care iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru o tabara confortabila: doua cusete primitoare pentru somn, o plita pe gaz cu doua arzatoare, un rezervor de apa cu pompa si o facilitate pentru spalatul vaselor, un modul solar pentru incarcarea bateriei de la bord si o sursa de curent (tensiune 230 V) pentru a alimenta frigiderul, sistemul TV/DVD si hi-fi stereo.
"Placere maxima a calatoriei pe un spatiu minim" este formula acestui refugiu pe roti exclusivist, spiritul real al utilizarii creative a spatiului pentru care MINI este recunoscut. Silueta versiunii Cowley reaminteste designul interior al usilor MINI cu curbe eliptice. In plus, ambele usi laterale au geamuri glisante, exact la fel cum a avut versiunea clasica Mini pana in 1969. Rulota atractiva este mai lata cu numai 12 centimetri in comparatie cu MINI Clubman si cantareste mai putin de 300 de kilograme. Datorita agilitatii si rapiditatii remarcabile, placerea condusului - emblematica pentru MINI - ramane aceeasi pe parcursul calatoriilor lungi.
Pentru modelele sport John Cooper Works unde carligul de tractiune nu este disponibil, solutia ideala este cortul pentru acoperis "Swindon". Cortul poate fi montat cu usurinta pe acoperisul unui MINI, MINI Clubman sau MINI Countryman, iar spatiul oferit este tot pentru doua persoane. Datorita acestora, toate cautarile de ultim moment pentru o cazare - stresante, nu? - devin istorie. Dupa ce ati gasit locul spatiul ideal pentru a va petrece noaptea, nu mai trebuie decat sa urcati pe acoperisul MINI, sa ridicati jumatatea superioara a cortului si sa va aranjati pernele, gata de somn. Cortul de pe acoperis reprezinta un deliciu, indiferent ca locatia de odihna sunt comitatele din Anglia sau poalele Kilimanjaro. Exact, daca ati optat sa va petreceti noaptea intr-unul dintre cele mai vii locuri, somnul la inaltime va fereste de vizitele inopinate ale animalelor.
Designul cortului pentru acoperis permite combinarea perfecta cu MINI atunci cand este strans. Carcasa inferioara este vopsita in culoarea Midnight Black, sectiunea superioara in Chili Red - o combinatie care anterior era rezervata doar modelelor John Cooper Works.

Aceasta nu este prima ocazie in care MINI ofera o solutie atractiva pentru petrecerea noptii. In timpul Cupei Mondiale de fotbal din 2006, care a avut loc in Germania, "fan hotelurile" MINI au reprezentat o solutie inovativa de cazare. Automobilele MINI au fost transformate in destinatii confortabile de dormit pentru suporterii echipelor nationale ale Italiei, Frantei si Braziliei - si erau vopsite in respectivele culori nationale. Suporterii neutri se puteau refugia in Hotelul MINI International.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2012