Rusii de la TopCar au comandat cel mai tare PAGANI de strada. Cum arata noua HUAYRA DRAGON

Rusii de la TopCar au comandat cel mai tare PAGANI de strada. Cum arata noua HUAYRA DRAGON
  • Botezata Huayra Dragon
  • Productie limitata la 5 exemplare
  • Primul a fost comandat de TopCar Design
Distribuie pe Facebook

Cei de la TopCar Design au comandat un Pagani Huayra unicat. Botezat Dragon, acesta va fi replicat pana la urma in alte patru exemplare, aceasta presupunandu-se a fi ultima varianta primita de hypercar-ul italian inainte de a fi inlocuit de un nou model.

Pagani lucreaza deja la un succesor pentru Huayra, insa italienii nu vor sa renunte la unul dintre cele mai tari hypercar-uri ale momentului cu una cu doua. La fel cum nu s-au despartit atat de usor nici de Zonda, care a primit o gramada de editii speciale si unicate inainte sa fie inlocuit de Huayra.

Pagani Huayra Dragon

In ultimele saptamani, fotografii spion au surprins in teste un prototip misterios acoperit de camuflaj, despre care nimeni nu stia nimic. Ei bine, potrivit zvonurilor, italienii pregatesc o noua versiune a lui Huayra, o ultima varianta care urmeaza sa fie replicata in doar cinci exemplare imediat ce este finalizata productia lui Huayra Roadster.

Pagani Huayra Dragon

Primul exemplar Huayra Dragon, pentru ca asa a fost botezat, a fost comandat de catre rusii de la TopCar Design, dar clientii celorlalte patru sunt momentan necunoscuti. Masina, dupa cum poti observa si in aceste imagini, are foarte multe elemente aerodinamice din carbon, inclusiv un splitter fata, o aripa spate si o priza de aer montata pe plafon care directioneaza si mai mult aer catre motorul V12 pozitionat central.

Pagani Huayra Dragon

Pachetul exterior este completat de mai multe accente portocalii si de un set de jante speciale. Nu stim inca daca toate cele 5 Huayra Dragon vor arata la fel, dar cu siguranta nu gresim daca afirmam ca acesta este cel mai agresiv model de strada construit vreodata de Pagani.

Pagani Huayra Dragon

Pe langa aceste modificari estetice, hypercar-ul ar urma sa primeasca si cateva imbunatatiri de ordin tehnic, care sa creasca nitel si puterea unitatii twin-turbo. In cazul lui Huayra BC, motorul dezvolta 755 de cai putere si 1.100 Nm cuplu, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in mai putin de 3 secunde.

Pagani Huayra Dragon

Pagani Huayra Dragon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Pagani Huayra Dragon
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Martie 2019