S-a aflat cati cai va avea noua Octavia RS. Sefii Skoda sunt furiosi

S-a aflat cati cai va avea noua Octavia RS. Sefii Skoda sunt furiosi
  • S-a aflat cati cai va avea noua generatie Skoda Octavia RS
  • Versiunea TSI va oferi 245 CP, varianta TDI doar 200 CP
  • Sistemul de propulsie va dezvolta la randul lui 245 CP
Distribuie pe Facebook

Un document "scapat" de curand pe internet pune capat tuturor speculatiilor cu privire la puterea maxima a viitoarei Skoda Octavia RS.

Disponibila la vanzare incepand cu luna ianuarie a acestui an, cea de-a patra generatie a modelului Skoda Octavia ofera la momentul de fata doar doua motorizari mari si late. Mai precis, batalia pentru clienti se va da intre un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 1.5 litri si puterea maxima de 150 de cai si o unitate 2.0 TDI cu 115 sau, din nou, 150 CP in compartimentul motor.

Ulterior, oferta in materie de propulsoare se va imbogati inclusiv cu diferite sisteme alternative, de tip micro si plug-in hibrid, persoanele care pun accentul pe protejarea mediului inconjurator urmand a fi "invitate" sa opteze chiar si pentru o versiune capabila sa ruleze... ei bine, pe gaz natural comprimat (CNG).

Intr-un final, cea de-a patra generatie a modelului Skoda Octavia va primi si o varianta de performanta RS, asteptata in showroom-uri alaturi de un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de doi litri si puterea maxima de 245 de cai, potrivit unui document "scapat" de curand pe internet. Acelasi material mai mult sau mai putin oficial vorbeste si despre un 2.0 TDI cu 200 CP in compartimentul motor.

Valorile mentionate anterior sunt identice cu cifrele si numerele care se vor regasi in fisa cu specificatii tehnice a mult anticipatelor Volkswagen Golf GTI si Golf GTD, date la randul lor de gol dupa ce un material similar a facut inconjurul (virtual al) planetei acum mai bine de trei saptamani, la sfarsitul lui ianuarie.

Revenind la cea de-a patra generatie a modelului Skoda Octavia, clientii versiunii RS vor mai putea opta - in premiera absoluta, si pentru un sistem de propulsie plug-in hibrid. Rezultat in urma combinarii unei unitati electrice cu un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 1.4 litri si puterea maxima de 150 de cai, varianta respectiva de motorizare promite sa livreze rotilor undeva in jurul a 245 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2020