S-a ieftinit cu aproape 10.000 de euro. Uite cat costa acum cel mai ieftin Volkswagen Arteon

  • Proaspat lansatul Volkswagen Arteon porneste, mai nou, de la 39.675 euro
  • Urmasul modelului CC ofera cum in versiunea de baza un 2.0 TDI de 150 CP
  • Pachetul tehnic este completat de o cutie DSG cu sapte rapoarte si FWD
Distribuie pe Facebook

Urmasul modelului CC a primit de curand o noua versiune de echipare, astfel ca pretul de pornire al automobilului german a coborat cu 9.650 de euro.

Scos initial la vanzare pentru suma de 49.325 euro, cel mai ieftin Volkswagen Arteon porneste in prezent de la 39.675 euro. Motivul acestei reduceri semnificative de pret?

Urmasul modelului CC a primit de curand o noua versiune de echipare. Situatia se repeta la nivelul gamei de motorizari, compania germana introducand recent in meniu si un 2.0 TDI SCR de 150 CP.

Disponibil exclusiv in compania unei cutii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, respectivul propulsor consuma doar 4.4 litri de motorina la 100 de kilometri. Performantele?

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Aproximativ 9.1 secunde dureaza acceleratia de la 0 la 100 km/h pe ora, potrivit oficialilor Volkswagen. Viteza maxima a noului Arteon 2.0 TDI SCR se ridica, in schimb, la 220 de kilometri pe ora.

In standard, modelul de baza dispune de jante din aliaj pe 17 inch, blocuri optice cu tehnologie LED si aer conditionat. Plus pilot automat, franare autonoma de urgenta si opt difuzoare.

La capitolul optiuni notabile avem de notat climatizarea automata cu reglare a temperaturii pe trei zone si sistemul de navigatie cu ecran tactil de 20.3 inch. Acesta este insa doar inceputul.

Pentru clientii cu dare de mana, cel mai ieftin Volkswagen Arteon ofera inclusiv tapiterie din piele si jante din aliaj pe 18 inch. Tot contracost vin si scaunele fata, respectiv spate incalzite.

Unul dintre principalii factori vinovati pentru scaderea pretului de vanzare, motorul 2.0 TDI SCR de 150 CP este disponibil si pe varianta superioara Elegance. De la 42.650 euro, potrivit germanilor.

Si totusi, indiferent de echiparea pe care a fost montata, unitatea in cauza va lucra intotdeauna alaturi de tractiune fata. Si, desigur, transmisia DSG anterior mentionata...

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Volkswagen Arteon
mai multe