Sa nu te miri daca o vezi in trafic. Cea mai puternica varianta de motorizare s-a lansat si-n Romania

Sa nu te miri daca o vezi in trafic. Cea mai puternica varianta de motorizare s-a lansat si-n Romania
  • Mercedes a lansat noul CLS 53 AMG si in Romania
  • Automobilul german porneste de la 88.292 de euro
  • Sub capota a fost montat un sistem micro-hibrid
Distribuie pe Facebook

Propulsia este asigurata de un sistem micro-hibrid cu peste 435 CP si 520 Nm, pentru care clientii trebuie sa scoata din buzunare un minimum de 88.292 de euro.

La doar doua luni de la introducerea celei mai ieftine versiuni de motorizare, oferta modelului Mercedes CLS se imbogateste cu o noua optiune. De-aceasta data vorbim despre cea mai scumpa optiune, in speta varianta CLS 53 AMG.

Anuntata cu surle si trambite inca de la mijlocul lui ianuarie, sportiva germana in patru portiere gazduieste in compartimentul motor un sistem de propulsie micro-hibrid, cu o unitate de trei litri si aproximativ 435 de cai putere in prim plan.

Este insa doar inceputul, acelasi Mercedes CLS 53 AMG mizand inclusiv pe un demaror-alternator integrat, care ofera alti 22 CP. Drept urmare, timpul de numai 4.5 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h are fundamente serioase in spate.

Mercedes 53 AMG

Mercedes 53 AMG

Disponibila la vanzare la preturi incepand de la 88.292 de euro, noua sportiva germana in patru portiere se bucura in standard de tractiune integrala, cutie automata cu noua rapoarte, dar si un pachet estetic special, cu jante pe 19 inch.

Fara costuri suplimentare sunt oferite, de altfel, si farurile LED High Performance, instalatia de climatizare THERMATIC ori scaunele fata incalzite. Situatia se repeta in cazul afisajului central de 12.3 inch si suspensiei AMG RIDE CONTROL +.

Totodata, lista cu dotari standard a variantei Mercedes CLS 53 AMG mai include si o tapiterie din piele, plus microfibra, ornamente din aluminiu cu striatii longitudinale, plafon in stofa neagra sau camera pentru deplasarea in marsarier.

Pentru cei mai pretentiosi clienti, noua sportiva germana in patru portiere scoate la iveala trei nuante exterioare designo, cu preturi cuprinse intre 1.463 si 3.332 de euro. Tot la nivel de exterior, clientii pota bifa si jante pe 20" (de la 1.071 de euro).

Meniul cu optionale continua cu interiorul designo (5.533 de euro), farurile inteligente MULTIBEAM LED (1.636 de euro), pachetul AMG Carbon II (2.082 de euro), sistemul de sonorizare Burmester (de la 1.011 euro) si asa mai departe.

Mercedes 53 AMG

Mercedes 53 AMG

Mercedes 53 AMG

Mercedes 53 AMG

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Mercedes 53 AMG
mai multe