Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Noul VW Golf GTI Clubsport, imagini reale

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Noul VW Golf GTI Clubsport, imagini reale
  • Noul VW Golf GTI Clubsport se prezinta in fata publicului larg
  • Hot-hatch-ul german vine la pachet alaturi de 290 CP in overboost
  • Sprintul 0-100 km/h dureaza doar 5.9 secunde cu transmisia DSG
Distribuie pe Facebook

Cel mai performant Golf GTI din istoria companiei Volkswagen poate fi admirat intr-un final si de catre publicul larg, multumita Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt.

Proiectata pentru a celebra cea de-a 40-a aniversare a legendarului Volkswagen Golf GTI, noua editie speciala Clubsport nu se joaca atunci cand vine vorba despre cifre si numere.

265 CP este puterea maxima pe care o dezvolta acum in mod normal motorizarea turbo de doi litri, clientii hot-hatch-ului german avand insa la dispozitie pentru perioade scurte de timp, de circa zece secunde, 290 CP multumita functiei overboost.

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: VW Golf GTI ClubsportSalonul Auto de la Frankfurt 2015: VW Golf GTI Clubsport

Drept urmare, spre deosebire de modelul standard, noul Volkswagen Golf GTI Clubsport reuseste sa se achiteze cu brio de misiunea 0 - 100 km/h in fix sase secunde, timpul cu pricina coborand pana la 5.9 secunde in cazul in care se merge pe cutia cu dublu ambreiaj disponibila in mod optional.

Indiferent de alegerea facuta la nivelul transmisiei, viteza maxima va fi limitata la pragul celor 250 de kilometri pe ora, hot-hatch-ul german promitand sa se revanseze fata de clientii sai prin design-ul ce abunda in elemente sinonime cu sportivitatea absoluta.

Elemente care, la exterior, constau in praguri laterale proeminente, eleron pentru plafon si jante din aliaj de pana la 19 inch, pe cand la interior avem de-a face cu volan in trei spite si scaune de tip scoica imbracate partial in Alcantara accesorizata cu insertii de culoare contrastanta.

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: VW Golf GTI Clubsport

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: VW Golf GTI Clubsport

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: VW Golf GTI Clubsport

Sursa Foto: www.autoblog.com

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Salonul Auto de la Frankfurt 2015: VW Golf GTI Clubsport
mai multe