Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Skoda Superb Sportline, limuzina performanta

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Skoda Superb Sportline, limuzina performanta
  • Motorul 1.4 TSI nu poate fi comandat pe varianta Sportline
  • Garda la sol este coborata cu 1,5 centimetri fata de un Superb standard
  • Motoarele disponibile vor fi atat diesel, cat si pe benzina
Distribuie pe Facebook

Skoda vine la Frankfurt cu cateva noutati interesante. Pe langa noul Rapid Monte Carlo, noul Superb Combi si Superb Greenline, cehii urmeaza sa mai prezinte si o versiune performanta. Nu un Superb RS, ci Sportline.

Dupa ce au anuntat modelul Superb Greenline, o masina capabila, aparent, sa aiba o autonomie de 1780 de kilometri cu un singur plin, cehii mai anunta o noutate pentru Salonul Auto de la Frankfurt. E vorba de Skoda Superb Sportline, o versiune a masinii de familie mai performanta din toate punctele de vedere. In primul rand, chiar daca nu e vorba de o versiune RS, cine alege acest model va avea parte doar de motorizarile de varf ale marcii, mai precis fara motoarele entry-level, adica propulsoarele 1.6 TDI si 1.4 TSI.

Sportline este numele unui pachet de imbunatatiri menite sa-i aduca un plus de performanta masinii. Mai precis, o suspensie noua, mai rigida, care coboara garda la sol cu 1,5 centimetri dar ofera si o tinuta de drum mai sportiva, elemente interioare sport, volan si scaune, jante din aliaj usor pe 18 si 19 inch, evacuare dubla si un exterior impodobit cu elemente care ofera un plus de aerodinamica la viteze mari.

Interiorul, pe langa volanul sport cu 3 spite imbracat in piele, pedalierul din aluminiu si scaunele sport cu sustinere laterala zdravana, va avea aceleasi trasaturi ca masina standard. La fel si sub capota, unde clientul poate alege motorizari diesel sau pe benzina chiar si cu puteri de peste 200 cp.

Salonul Auto de la Frankfurt 2015 debuteaza saptamana viitoare si Skoda promite sa fie una din cele mai active marci din salon. Modelul Superb Greenline este o varianta economica pentru cei care vor un consum redus, Sportline este dedicata celor care iubesc performanta si modelul Combi este special realizat pentru familiile cu bagaje multe.

Distribuie pe Facebook
mai multe