Se lanseaza abia la toamna, insa ii stim deja toate secretele. Uite cu ce se lauda cel mai nou SUV de la Skoda

Se lanseaza abia la toamna, insa ii stim deja toate secretele. Uite cu ce se lauda cel mai nou SUV de la Skoda
  • Noua Skoda Kodiaq debuteaza la Paris
  • SUV-ul ceh ofera unitati variate pe benzina si motorina
  • Clientii pot opta pentru FWD sau AWD
Distribuie pe Facebook

Multe s-au spus si scris despre noua Skoda Kodiaq in ultima perioada de timp, insa astazi avem intr-un final oportunitatea de a separa adevarul de zvonuri.

Editia din acest an a Salonului Auto de la Paris se apropie cu pasi repezi, astfel ca cei mai multi dintre producatorii care si-au anuntat prezenta in cadrul evenimentului cu pricina incep sa scoata la iveala primele detalii si informatii ale surprizelor pregatite.

Astazi este randul celor de la Skoda sa intre in jocul respectiv, oficialii marcii cehe dezvaluind doua-trei caracteristici ale mult-anticipatului Kodiaq, SUV-ul construit pe aceeasi platforma modulara MQB precum ultima generatie a modelului Volkswagen Tiguan.

Skoda Kodiaq - Prototip

Din pacate, imaginile exterioare si cele interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa ultimele fotografii spion lasa de inteles ca viitorul model din Mlada Boleslav va pastra o buna parte din caracteristicile vizuale ale concept car-ului cu acelasi nume.

Trecand mai departe, vestile de astazi vizeaza in special partea tehnica a noii Skoda Kodiaq, in cazul de fata propulsia fiind asigurata de motorizari turbo pe benzina si motorina, dotate cu patru cilindri si capacitati de pana la doi litri.

Mai exact, clientii vor avea de ales dintre un 1.4 TSI de 125 sau 150 CP si un 2.0 TSI cu 180 CP, cei care prefera unitatile TDI avand la dispozitie un singur motor 2.0. Unul disponibil in doua versiuni de putere, ce-i drept, de 150 sau 190 CP.

Skoda Kodiaq - Prototip

In functie de alegerea finala, livrarea valorilor maxime se va face fie doar catre puntea fata, fie catre ambele punti. Fie prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte, fie prin intermediul unei transmisii DSG cu acelasi numar de trepte.

Lista cu tehnologii oferite de SUV-ul construit pe aceeasi platforma modulara MQB precum ultima generatie a modelului Volkswagen Tiguan culmineaza cu conexiunea la internet si compatibilitatea cu aplicatiile Apple CarPlay / Android Auto.

Skoda Kodiaq - Prototip

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Skoda Kodiaq - Prototip
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Iulie 2016