SEAT a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Cea mai noua masina a spaniolilor are motor de 300 CP si 4x4 in standard!

  • SEAT a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Cea mai noua masina a spaniolilor are motor de 300 CP si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Meniul oferit in cazul de fata cuprinde inclusiv o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 4.9 secunde.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de doi ani, in cursul lui 2018, primul SUV de performanta din istoria SEAT a primit de curand un binemeritat facelift. Disponibila la vanzare incepand chiar de luna viitoare, la un pret momentan necunoscut, mult anticipata versiune imbunatatita a masinii comercializate sub denumirea de Cupra Ateca se bucura in continuare de o motorizare turbo cu patru cilindri in linie, de doi litri si aproximativ 300 CP.

Cuplul maxim se ridica, in schimb, la 400 Nm, de livrarea valorilor respective catre rotile de pe ambele punti ocupandu-se o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj DSG, astfel ca sprintul de la 0 la 100 km/h devine realitate dupa numai 4.9 secunde, spune compania producatoare.

Meniul oferit in cazul de fata continua cu o viteza de top de 247 km/h, cumparatorii interesati mai degraba de aspectul estetic decat de performantele in linie dreapta fiind intampinati de nelipsitele spoilere agresiv stilizate si jante supradimensionate. Carora li se alatura inclusiv praguri proeminente, o evacuare cvadrupla, plus volan multifunctional cu design in trei spite si parte inferioara plata, scaune de tip scoica si ornamente specifice.

In functie de optiunile bifate, clientii se vor mai bucura si de instrumente de bord digitale, display central cu diagonala de 9.2 inch, compatibilitate Apple CarPlay si Android Auto, suspensie adaptiva, comenzi vocale, componente Brembo pentru sistemul de franare, pilot automat adaptiv etc.

Cupra Ateca - Galerie foto

Cupra Ateca - Galerie foto

Cupra Ateca - Galerie foto

Cupra Ateca - Galerie foto

Cupra Ateca - Galerie foto

Cupra Ateca - Galerie foto

Cupra Ateca - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (71) Poze Cupra Ateca - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 August 2020