SEAT pregateste un facelift pentru cele mai ieftine doua masini pe care le vinde acum. Spaniolii tocmai au anuntat DATA LANSARII OFICIALE

SEAT pregateste un facelift pentru cele mai ieftine doua masini pe care le vinde acum. Spaniolii tocmai au anuntat DATA LANSARII OFICIALE
  • SEAT pregateste un facelift pentru cele mai ieftine doua masini pe care le vinde acum
  • Spaniolii tocmai au anuntat DATA LANSARII OFICIALE
Distribuie pe Facebook

Actuala nota de plata porneste de la aproape 14.770, respectiv putin peste 16.000 de euro.

Comercializata la preturi care pornesc de la aproape 14.770 de euro, cea mai noua generatie a gamei Ibiza este si cea mai accesibila masina pe care compania SEAT o vinde, zilele acestea, pe piata din Romania. Subcompacta construita pe arhitectura MQB-A0 a Grupului Volkswagen este urmata de gama Arona, oferita in schimbul a putin peste 16.000 de euro, conform configuratorului local.

Prezentata publicului larg inca din 2017, respectiva pereche va primi, in curand, un binemeritat facelift, potrivit mai multor informatii si detalii oficiale publicate recent de producatorul spaniol.

Singura fotografie oficiala a noilor SEAT Ibiza si Arona Facelift scoate la iveala unele modificari exterioare, menite sa apropie cele doua masini de clasa subcompacta de cea de-a patra generatie a gamei Leon. Imbunatatirile ar putea continua la nivel de interior, acolo unde sunt anticipate atat un display mai mare pentru sistemul de infotainment, cat si instrumente de bord cu aspect digital.

Versiunea cu facelift a respectivei perechi va fi prezentata publicului larg peste fix o saptamana, in ziua de 15 a lunii aprilie, anunta primele informatii si detalii oferite de constructorul spaniol.

La data mentionata anterior vom descoperi, cel mai probabil, si schimbarile aduse de SEAT gamei de motorizari, in cazul in care ele si exista, evident. Cert este ca cea mai noua generatie a subcompactei Ibiza, dar si gama Arona se afla, la momentul de fata, pe o lista extrem de exclusivista, pe care sunt trecute masinile vandute fara vreun propulsor diesel in portofoliu, conform configuratorului local.

SEAT Ibiza si Arona Facelift

Distribuie pe Facebook
mai multe