Sefii de la Mercedes si BMW vor intra in sedinta la vederea acestor imagini. Nemtii de la Audi au publicat primele fotografii oficiale ale noului Q8 Facelift!

Sefii de la Mercedes si BMW vor intra in sedinta la vederea acestor imagini. Nemtii de la Audi au publicat primele fotografii oficiale ale noului Q8 Facelift!
  • Sefii de la Mercedes si BMW vor intra in sedinta la vederea acestor imagini
  • Nemtii de la Audi au publicat primele fotografii oficiale ale noului Q8 Facelift!
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de precizat se numara - mai mult sau mai putin surprinzator, si blocuri optice posterioare redesenate.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de patru ani, inca din prima parte a verii lui 2018, actualul Audi Q8 se apropie cu pasi mari si repezi de jumatatea glorioasei sale cariere. Acesta este, de altfel, si principalul motiv pentru care exclusivistul model al companiei cu sediul in Ingolstadt va primi extrem de curand, peste numai sase zile, un facelift major.

Asteptat sa debuteze in data de 5 septembrie, respectivul produs ar trebui sa ofere si un nou design la nivelul partii frontale - reteta specifica departamentului exterior avand sa cuprinda, asa cum mentionam anterior, inclusiv stopuri restilizate; in ceea ce priveste tratamentul aplicat cabinei, din peisaj nu ar trebui sa lipseasca, inutil de adaugat, nici ceasurile de bord digitale, dar nici climatizarea cu butoane tactile.

Dezvoltat special pentru a concura impotriva proaspat relansatelor GLE Coupe si X6, noul Audi Q8 Facelift ar trebui sa gazduiasca sub capota, in compartimentul motor, o larga varietate de unitati electrificate cu ajutorul tehnologiei MHEV ori PHEV, de la caz la caz. Acestora li se vor alatura atat o transmisie automata cu opt rapoarte, cat si tractiunea integrala quattro.

Audi Q8 Facelift - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 August 2023