Sefii de la Skoda s-au razgandit. Nu vor mai lansa pe piata masina pe care si-ar fi permis-o oricine

Sefii de la Skoda s-au razgandit. Nu vor mai lansa pe piata masina pe care si-ar fi permis-o oricine
  • Sefii de la Skoda s-au razgandit
  • Nu vor mai lansa pe piata masina pe care si-ar fi permis-o oricine
Distribuie pe Facebook

Decizia are legatura cu standardele de emisii tot mai strice si exigente - dupa cum au dezvaluit chiar oficialii companiei producatoare.

Prezentata publicului larg (inca de) la sfarsitul primaverii anului curent, noua Skoda Fabia nu se vinde in prezent, zilele acestea, decat intr-o singura varianta de caroserie. Compusa exclusiv dintr-o versiune hatchback, lista cu optiuni ar fi trebuit sa cuprinda - in viitorul relativ apropiat, inclusiv o configuratie Combi, insa lansarea unei astfel de masini a fost anulata, spre marea dezamagirea a cumparatorilor.

Oficialii companiei producatoare au tinut sa ofere - totodata, si o explicatie extrem de clara pentru decizia luata, motivul pentru care sefii s-au razgandit aflandu-se in stransa legatura cu standardele de emisii tot mai strice si exigente.

Skoda Fabia - Galerie Foto

Skoda Fabia - Galerie Foto

Anuntata in urma cu mai bine de cinci luni, in primele saptamani din mai, noua Skoda Fabia este disponibila la preturi incepand de la aproximativ 13.990 de euro, daca vine vorba cumva despre piata din Germania. In clipa de fata, clientii nu au la dispozitie decat doua motorizari, ambele pe benzina: un 1.0 MPI cu 65 sau 80 CP sub capota si un 1.0 TSI de 95 ori 110 CP, potrivit configuratorului local, evident.

Caracterizata, in premiera, de o lungime mai mare de patru metri, respectiva reteta promite o dotare mai impresionanta ca oricand, in centrul atentiei regasindu-se, de ce nu, display-ul central de pana la 9.2 inch si ceasurile digitale de bord.

Vestile bune continua cu farurile Full-LED, transmisia automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, scaunele fata incalzite si camera video pentru mersul cu spatele. In plus, din peisaj nu lipsesc comenzile vocale, sistemul de infotainment compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto, pilotul automat adaptiv, comenzile vocale, iluminarea ambientala, jantele din aliaj cu un diametru de pana la 18 inch s.a.m.d.

Noua Skoda Fabia

Noua Skoda Fabia

Noua Skoda Fabia

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Octombrie 2021