Skoda a ieftinit noua Octavia 4 cu peste 2.000 de euro

Skoda a ieftinit noua Octavia 4 cu peste 2.000 de euro
  • Skoda a ieftinit noua Octavia 4 cu peste 2.000 de euro
  • Cea mai ieftina versiune disponibila acum pleaca de la doar 17.860 de euro
Distribuie pe Facebook

Cea mai ieftina versiune disponibila acum, cel putin pe piata auto din Romania, pleaca de la doar 17.860 de euro.

Lansarea unei noi variante de baza pe piata din Romania coboara si mai mult nota minima de achitat in cazul noii Skoda Octavia. Comercializata sub denumirea de Active 1.0 TSI, cea mai accesibila optiune porneste (acum) de la doar 17.860 de euro si ofera, la schimb, o motorizare turbo cu trei cilindri in linie.

Cuplata la o cutie manuala cu sase rapoarte, unitatea in cauza livreaza rotilor aflate pe puntea fata undeva in jurul a 110 cai putere, fisa cu specificatii tehnice a masinii respective cuprinzand inclusiv un consum mediu de carburant de 4.6 - 4.7 litri la 100 de kilometri, conform configuratorului oficial.

Daca vine vorba, in schimb, despre echiparea standard, ei bine... cea mai accesibila Skoda Octavia de generatia a patra se bucura chiar si de blocuri optice (fata / spate) Basic LED. Nu lipsesc din meniu insa nici jantele din otel cu diametrul de 16 inch, bancheta spate rabatabila fractionat ori aerul conditionat manual.

Totodata, in pretul de doar 17.860 de euro anterior mentionat mai sunt incluse si geamurile cu actionare electrica, sistemul multimedia cu display color de opt inch, plus patru difuzoare in dotare, limitatorul de viteza si tehnologiile KESSY GO, Front Assistant sau Lane Assist, potrivit aceluiasi configurator.

Vopseaua metalizata, jantele din aliaj, dar si scaunele fata cu functie de incalzire si senzorii de parcare spate sunt disponibile optional, contracost. Afirmatie valabila si atunci cand vine vorba, printre altele, despre airbag-urile laterale spate, stergatorul (pentru) luneta, proiectoarele de ceata cu LED, pachetul drumuri grele etc.

Skoda Octavia 4

Skoda Octavia 4

Skoda Octavia 4

Skoda Octavia 4

Skoda Octavia 4

Skoda Octavia 4

Skoda Octavia 4

Skoda Octavia 4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Skoda Octavia 4
mai multe