Skoda a imbunatatit pe ici pe colo citadina Citigo

Skoda a imbunatatit pe ici pe colo citadina Citigo
  • Skoda a imbunatatit citadina Citigo
  • Habitaclul a fost si el revizuit
  • Este asteptata sa debuteze cu ocazia Salonului Auto de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Skoda Citigo a primit o serie de imbunatitari exterioare si interioare, dar si sisteme de siguranta de ultima generatie. Citadina cehilor este asteptata sa debuteze in aceasta forma cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Grupul Volkswagen sta de departe cel mai bine in segmentul masinilor de oras, acolo unde regasim nu mai putin de 3 modele apartinand gigantului german. Majoritatea clientilor care aleg o masina de dimensiuni mici, cu care sa-si croiasca drum prin traficul de la pranz aleg Volkswagen-ul up!, Seat Mii sau Skoda Citigo.

Skoda Citigo

In acest articol vom vorbi despre citadina cehilor, care cu putin inainte ca Salonul Auto de la Geneva sa-si deschida portile, a primit cateva imbunatatiri care sa o individualizeze si mai mult de competitorii din segment.

Skoda Citigo

Skoda Citigo a primit o grila noua, capota si bare de protectie redesenate, un set de faruri de ceata cu un design diferit fata de actualul model, jante noi, culori exterioare si mai multe tipuri de tapiterii si detalii interioare. Chiar daca modelul constructorului din Mlada Boleslav a crescut foarte putin in lungime, ramane printre cele mai mici masini de pe piata. O caracteristica foarte importanta atunci cand cauti o masina de oras, pe care sa o poti parca aproape oriunde.

Skoda Citigo

Habitaclul a fost si el revizuit, materialele sunt mai calitative, iar bordul poate fi configurat in doua nuante de culoare, in cazul nivelurilor superioare de dotari, desigur. Mai regasim aici instrumente redesenate, scaune mai confortabile, clima automata si nu in ultimul rand un volan multifunctional.

Skoda Citigo

Clientii pot comanda in continuare Citigo in cele doua versiuni de caroserie, cu 3 si cu 5 usi, dar si cu propulsoarele de 1.0 litru, a caror putere oscileaza intre 59 si 74 de cai putere.

Skoda Citigo

Noua Skoda Citigo va debuta oficial cu ocazia Salonului de la Geneva de luna viitoare, acolo unde constructorul ceh de automobile este asteptat sa prezinte si cea mai puternica Octavia din istorie, versiunea RS 245, dar si mai multe editii speciale ale SUV-ului Kodiaq.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Skoda Citigo
mai multe