Skoda a publicat primul video oficial cu noua Octavia

Skoda a publicat primul video oficial cu noua Octavia
  • Skoda a publicat primul video oficial cu noua Octavia
  • Premiera mondiala va avea loc pe parcursul acestei luni
Distribuie pe Facebook

Premiera mondiala va avea loc pe parcursul acestei luni.

Lansata pe piata in urma cu aproximativ patru ani si jumatate, inca din ultima parte a toamnei lui 2019, cea de-a patra generatie a celebrei Skoda Octavia va primi - in curand, o larga varietate de imbunatatiri, unele vizuale, altele tehnice.

Anuntata acum mai bine de trei saptamani, noua versiune a popularului produs de dimensiuni compacte din gama companiei cehe ar trebui sa ofere - la exterior, atat o parte frontala complet redesenata, cat si blocuri optice spate restilizate subtil.

In cabina - departe de privirile insistente ale curiosilor, viitoarea Octavia Facelift este asteptata, in actualul stil caracteristic Skoda, alaturi de doua displayuri diferite, atat pentru instrumentele de bord, cat si pentru sistemul de infotainment.

De asemenea, de la orizont nu vor lipsi nici, prea putin surprinzator, nici jantele din aliaj - modelul de segment C al marcii cu sediul in Mlada Boleslav pregatind, printre altele, si o tapiterie din piele, instalatie de climatizare cu reglare automata etc.

Sub capota, noua Skoda Octavia va miza pe o larga varietate de motorizari termice - unele pe benzina, altele pe motorina, si electrificate pentru a livra persoanei aflate la volan, printr-o cutie manuala ori cu dublu ambreiaj, pana la 245 de cai.

Distribuie pe Facebook
mai multe