Skoda da din casa. Cehii au confirmat performantele primei Octavia RS plug-in hybrid din istorie

Skoda da din casa. Cehii au confirmat performantele primei Octavia RS plug-in hybrid din istorie
  • Primul teaser video
  • Sistem de propulsie plug-in hybrid
  • Debut programat pentru data de 3 martie
Distribuie pe Facebook

Skoda a publicat primul teaser video cu noua Octavia RS iV si odata cu el a si confirmat performantele primei Octavia RS plug-in hybrid din istorie.

Noua Skoda Octavia RS este asteptata cu sufletul la gura de toti fanii constructorului din Mlada Boleslav, mai ales ca pentru prima data vine alaturi de un sistem de propulsie plug-in hybrid. Debutul oficial este programat pentru ziua de 3 martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Pentru a mai indulci asteptarea fanilor, cehii au publicat cu cateva saptamani in urma primele schite oficiale cu modelul de performanta. Acum a venit momentul sa aruncam o privire peste primul teaser video care evidentiaza semnatura blocurilor de lumini frontale, semnalizarea dinamica a stopurilor, sigla Skoda si pe cea RS dar si portul pentru incarcarea bateriei.

Skoda Octavia RS iV

Odata cu publicarea acestui clip video scurt, Skoda a si confirmat detaliile tehnice ale sistemului de propulsie plug-in hybrid. Zvonurile anterioare s-au dovedit asadar adevarate, in contextul in care noua Octavia RS iV este echipata cu acelasi pachet disponibil pe noul Volkswagen Golf GTE.

Vorbim despre un agregat pe benzina de 1.4 litri, care dezvolta 150 de cai putere si 250 Nm cuplu, si un motor electric care genereaza 115 cai putere. Impreuna, cele doua livreaza 245 de cai putere si 400 Nm cuplu.

Bateria instalata la bordul modelului ceh permite o autonomie electrica de 55 de kilometri, conform standardului WLTP.

Distribuie pe Facebook
mai multe