Skoda ne da o veste buna: lanseaza Octavia RS in versiune 4x4

Skoda ne da o veste buna: lanseaza Octavia RS in versiune 4x4
  • Skoda anunta noua versiune Octavia RS 4x4
  • Modelul ceh este disponibil alaturi de motorul 2.0 TDI si cutia automata DSG
  • Noutatile de ordin estetic lipsesc cu desavarsire
Distribuie pe Facebook

Dupa ani intregi de asteptare, clientii Skodei Octavia RS pot opta intr-un final si pentru un sistem de tractiune integrala.

Lansata pe piata la inceputul anilor 2000 si comercializata pana in prezent in circa 165.000 de exemplare, versiunea RS reprezinta un succes major pentru gama de modele Skoda Octavia.

Povestea automobilului ceh de inalta performanta nu se sfarseste insa aici, oficialii companiei din ​Mlada Boleslav anuntand in cursul zilei de astazi vestea asteptata toti fanii autoturismului sport de clasa compacta.

Skoda Octavia RS AWD

Da, ai vazut / citit bine! Dupa aproximativ un deceniu si jumatate de asteptare, a venit intr-un final momentul ca modelul Skoda Octavia RS sa poate fi comandat si intr-o varianta 4x4.

Atentie, insa: numai cei care opteaza pentru motorizarea turbodiesel de doi litri - ce dezvolta un total de 184 cai putere si 380 Newton-Metri, se vor putea bucura de serviciile sistemului de tractiune integrala.

In ceea ce priveste modul prin care se face livrarea valorilor maxime catre toate cele patru roti, o transmisie automata cu dublu ambreiaj si sase rapoarte este singura optiune disponibila.

Drept urmare, odata puse cap la cap, toate aceste variabile ii permit Skodei Octavia RS 4x4 sa gaseasca rezolvarea ecuatiei 0 - 100 km/h intr-un timp de doar 7.6 secunde. Iar vestile bune nu se opresc aici...

Skoda Octavia RS AWD

Acelasi automobil ceh de inalta performanta se mai lauda, de asemenea, si cu o viteza maxima de 228 km/h, pe cand consumul mediu de carburant nu depaseste 4.9 litri la 100 kilometri. Teoretic.

Pe plan estetic, versiunea cu tractiune integrala a modelului sport de clasa compacta din ​Mlada Boleslav nu aduce nici un fel de noutate, atat reteta exterioara, cat si cea interioara fiind preluata direct de la varianta FWD.

Iar in cazul in care te intrebai acum, pe final, informatiile oficiale referitoare la pretul, respectiv disponibilitatea Skodei Octavia RS 4x4 lipsesc cu desavarsire pentru moment.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2015