SKODA pregateste o noua generatie pentru cea mai ieftina masina pe care o vinde acum. Cehii tocmai au publicat prima imagine de la INTERIOR

SKODA pregateste o noua generatie pentru cea mai ieftina masina pe care o vinde acum. Cehii tocmai au publicat prima imagine de la INTERIOR
  • SKODA pregateste o noua generatie pentru cea mai ieftina masina pe care o vinde acum
  • Cehii tocmai au publicat prima imagine de la INTERIOR
Distribuie pe Facebook

Urmand sa debuteze oficial peste doar cateva zile, chiar la inceputul lunii viitoare, noua gama Fabia nu va oferi nici macar un singur motor diesel.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape sapte ani, inca din prima saptamana a lui octombrie 2014, cea mai recenta generatie a gamei cunoscute sub denumirea de Fabia este pe cale sa devina istorie. Celebra masina subcompacta a cehilor de la Skoda va avea insa parte de un urmas - care se apropie cu pasi mari si repezi de a sa mult anticipata premiera mondiala.

Asteptata sa debuteze oficial peste doar cateva zile, chiar la inceputul lunii viitoare, respectiva creatie se remarca printr-un design exterior extrem de familiar, livrat in compania a nenumarate detalii angulare - asa cum reiese si din primele schite date publicitatii.

Noua Skoda Fabia - Primele schite

De cealalta parte a portierelor, la interior, urmatoarea generatie a gamei cunoscute sub denumirea de Fabia isi va intampina clientii alaturi de un volan multifunctional cu design in numai doua spite, plus guri de ventilatie rotunde - cel putin in partile laterale ale plansei de bord. Din meniul celebrei masini subcompacte a cehilor de la Skoda nu lipsesc insa nici ceasurile digitale.

Respectiva creatie a mai pregatit - din punct de vedere tehnologic, si un ecran color de dimensiuni generoase pentru sistemul de infotainment, dar si blocuri optice fata / spate cu LED, conform mai multor informatii si detalii oficiale oferite recent publicului.

Construita pe platforma MQB-A0 a Grupulul Volkswagen, cea mai noua generatie a gamei cunoscute sub denumirea de Fabia nu va gazdui nici macar un singur propulsor diesel in compartimentul motor. Celebra masina subcompacta a cehilor de la Skoda a pregatit - in schimb, doar unitati pe benzina, atat aspirate, cat si cu o singura turbina in dotare, de 1.0 sau 1.5 litri.

Noua Skoda Fabia - Primele schite

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Noua Skoda Fabia - Primele schite
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Aprilie 2021