Skoda pune capat speculatiilor. Uite ce nume va purta noul SUV al cehilor

Skoda pune capat speculatiilor. Uite ce nume va purta noul SUV al cehilor
  • Noul SUV de la Skoda se va numi Kodiaq
  • Acesta are o lungime de 4.7 metri
  • Debutul a fost programat pentru 2016
Distribuie pe Facebook

Cehii de la Skoda au confirmat in cursul zilei de astazi zvonurile potrivit carora noul lor SUV - anticipat de conceptul VisionS, va fi vandut pe piata sub numele de Kodiaq.

Este oficial. Mult anticipatul SUV a carei lansare Skoda o pregateste de zor va fi comercializat sub denumirea de Kodiaq, a dezvaluit astazi producatorul ceh de automobile.

Conform aceluiasi comunicat de presa, versiunea de serie a conceptului VisionS - prezentat in premiera mondiala cu ocazia Salonului de la Geneva, va avea o lungime de aproximativ 4.7 metri.

Asta inseamna, in libera traducere, ca noul Kodiaq va fi mai incapator nu doar decat modelul Tiguan, ci si comparativ cu Ateca, cele trei automobile avand la baza aceeasi platforma MQB.

Skoda Kodiaq - Primele Poze

Spre deosebire insa de SUV-ul celor de la Volkswagen, respectiv SEAT, versiunea de serie a conceptului Skoda VisionS promite sa gazduiasca la interior pana la sapte pasageri.

Despre gama de motorizari nu avem inca niciun fel de informatie oficiala, ultimele zvonuri anuntand totusi propulsoare turbo in trei si patru cilindri - atat pe benzina, cat si pe motorina, pentru noul Kodiaq.

Este de asteptat, de asemenea, ca modelul de baza sa fie livrat la pachet alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata, cutia DSG si tehnologia DSG fiind optionale.

Versiunea de serie a conceptului Skoda VisionS va debuta in cea de-a doua parte a lui 2016, cel mai probabil cu ocazia Salonului desfasurat la Paris intre 1 si 16 octombrie. Noul Kodiaq va ajunge in showroom-urile producatorului ceh de automobile la inceputul anului viitor, aparent la un pret de pornire de aproximativ 24.000 de euro.

Skoda Kodiaq - Primele Poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Mai 2016