Stirea care cutremura departamentele Audi Sport, BMW M si Mercedes-AMG. Are legatura cu viitorul Ford Focus RS

Stirea care cutremura departamentele Audi Sport, BMW M si Mercedes-AMG. Are legatura cu viitorul Ford Focus RS
  • Un nou Ford Focus RS va fi lansat pe piata in anul 2020
  • Zvonurile vorbesc despre un sistem micro-hibrid cu 400+ CP
  • Varianta standard va debuta oficial saptamana viitoare
Distribuie pe Facebook

Chiar daca productia actualei generatii nu s-a incheiat inca, publicatiile auto din intreaga lume au inceput deja sa speculeze la cum va arata reteta viitorului Ford Focus RS.

Dupa mai bine de doi ani de activitate si un succes la care nu visau nici macar oficialii companiei Ford, actualul Focus RS se pregateste sa paraseasca definitiv linia de productie. De fapt, ultimele exemplare ale compactei cu motor 2.3 turbo de 350 de cai putere si tractiune integrala in standard vor fi asamblate chiar... maine, in data de 6 aprilie 2018.

Acum, daca vine vorba despre urmatoarea reiteratie a sportivei americane de segment C, trebuie spus inca de la bun inceput ca informatiile cu privire la aceasta nu sunt intocmai dintre cele mai imbucuratoare. Nu prin prisma faptului ca vom fi nevoiti sa asteptam pana in anul 2020 pentru a face fata cu viitorul automobil, de generatie a patra.

In schimb, zvonurile privind fisa tehnica sunt - fara niciun fel de exagerare, extrem de interesante. Potrivit publicatiei Autocar, noul Ford Focus RS va fi livrat alaturi de un sistem de propulsie micro-hibrid, pe 48V, capabil sa genereze o serie de valori maxime care sa bage frica in modele precum Audi RS3 Sportback, BMW M2 sau Mercedes A45 AMG: peste 400 CP si 576 Nm.

Cu toate ca la momentul de fata nu se cunoaste absolut nimic cu privire la acest aspect, este de asteptat ca si generatie cu numarul patru sportivei americane de clasa compacta sa ofere in standard un sistem inteligent de tractiune integrala, cu vectorizare a cuplului. Raman insa o mare necunoscuta optiunile disponibile la nivelul cutiei de viteze...

Tot la capitolul necunoscute putem trece, fara a gresi cu ceva, si modul in care va fi stilizat pachetul estetic. Ce este drept, o parte din misterul in cauza va fi lamurit la inceputul saptamanii viitoare, atunci cand compania Ford va publica primele fotografii oficiale cu versiunea standard a noului Focus - ale caror vanzari vor demarca inainte de a ne lua ramas-bun de la 2018.

Noul Ford Focus RS - Ipoteza de design

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Aprilie 2018