Subaru WRX STI: VEZI Cum arata noul sedan de performanta al japonezilor!

Subaru WRX STI: VEZI Cum arata noul sedan de performanta al japonezilor!
  • Primele poze ale noului Subaru WRX STI au scapat pe internet
  • Modelul japonez va debuta oficial la Salonul de la Detroit
  • Propulsia ar putea fi asigurata de un 2.5 turbo de 300 CP
Distribuie pe Facebook

Desi nu va debuta in mod oficial mai devreme de inceputul saptamanii viitoare, noul Subaru WRX STI ni se dezvaluie chiar astazi in toata splendoarea sa, multumita mai multor fotografii de presa scapate pe internet.

Aproximativ cinci zile. Atat a mai ramas pana ce editia din acest an a Salonului Auto International Nord-American desfasurat la Detroit isi va deschide portile, iar publicul larg si presa de specialitate din intreaga lume va face cunostinta cu cele mai proaspete noutati in materie de automobile. Printre acestea se numara si urmatoarea generatie a modelului Subaru WRX STI, automobilul japonez renuntand insa la asteptare si facandu-si chiar astazi aparitia pe internet, in mai multe fotografii oficiale.

Subaru WRX STI - Primele poze

Drept urmare, putem spune inca de pe acum ca noul Subaru WRX STI se remarca, comparativ cu versiunea standard, prin numeroase atingeri speciale, spoilerele fata si spate agresiv stilizate, similare celor intalnite la varianta WRX, si eleronul pentru portbagaj de dimensiuni generoase fiind dintre cele mai reprezentative detalii. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici priza de aer regasita la nivelul capotei motorului sau pragurile laterale redesenate, lista cu atractii principale fiind completata de jantele cu design in cinci spite duble, finisate intr-un auriu ce contrasteaza albastrul caroseriei.

Subaru WRX STI - Primele poze

In ceea ce priveste interiorul, fotografiile oficiale care sa surprinda acest aspect lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa nu ar fi de mirare ca ultima generatie a automobilului japonez de inalta performanta sa puna la dispozitia viitoriilor sai pasageri, printre altele, si volan, plus scaune sport, respectiv ceasuri aditionale. Cat despre fisa cu specificatii tehnice, noul Subaru WRX STI ar putea veni la pachet cu un propulsor turbo de 2.5 litri, capabil sa livreze tuturor celor patru roti cel putin 300 de cai putere.

Subaru WRX STI - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Subaru WRX STI - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Ianuarie 2014