SUV-ul cu care americanii vor sa concureze Mercedes-ul GLS. ASA arata el in realitate

SUV-ul cu care americanii vor sa concureze Mercedes-ul GLS. ASA arata el in realitate
  • Noul Lincoln Navigator ofera o caroserie din aluminiu
  • Propulsia este asigurata de un V6 de 3.5 litri si 450 CP
  • Clientii au la dispozitie numeroase dotari de confort
Distribuie pe Facebook

Cererea crescuta pentru SUV-uri si succesul ultimei generatii a modelului Cadillac Escalade i-a facut pe americanii de la Lincoln sa imbunatateasca semnificativ reteta faimosului Navigator.

Lansata la mijlocul saptamanii trecute, versiunea de productie a conceptului Lincoln Navigator a renuntat la fabuloasele sale usi cu deschide verticala, insa a pastrat celelalte caracteristici de invidiat.

Proiectat pentru a concura impotriva unor modele precum Cadillac Escalade sau Mercedes GLS, noul SUV de lux al Ford Motor Company anunta, pentru inceput, o caroserie realizata din aluminiu.

Urmeaza apoi propulsorul EcoBoost cu sase cilindri in V, doua turbine supradimensionate si capacitate de 3.5 litri, livrat la pachet alaturi de un total de 450 de cai putere si o cutie automata cu zece rapoarte.

Numai vesti bune avem si la nivelul departamentului tehnologic, acolo unde noul Navigator se bucura de scaune fata cu reglare electrica in 30 de moduri posibile si monitoare ajustabile de zece inch.

Sau sistem audio cu 20 de difuzoare Revel, hotspot WiFi la care se pot lega simultan pana la 10 device-uri diferite, incarcare wireless pentru telefonul mobil, dar si compatibil cu Apple CarPlay / Android Auto.

Daca mai conteaza, ultima generatie a modelului american dispune si de instrumente de bord configurabile, de pilot automat adaptiv, dar si de afisaj pe parbriz ori de camera video de 360 de grade.

Costul SUV-ului de lux al Ford Motor Company ramane, pentru moment, un mare mister, insa este de asteptat ca respectivul automobil sa ajunga in showroom-urile Lincoln in ultima parte a acestui an.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2017