Taxe mici, performante de invidiat: Noua masina de la Porsche are motor de 2.0 litri si face suta in 4,7 secunde

Taxe mici, performante de invidiat: Noua masina de la Porsche are motor de 2.0 litri si face suta in 4,7 secunde
  • Porsche ofera pentru prima oara in istorie un model 718 T
  • Noua sportiva ascunde sub capota un benzinar 2.0 turbo de 300 CP
  • Sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza chiar si 4.7 secunde
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile pornesc de la 63.047 de euro pentru versiunea Coupe, in timp ce varianta cu plafon retractabil costa cu 2.000 de euro mai mult.

Anuntata in urma cu doar doua saptamani si jumatate, cea de-a opta generatie a legendarului Porsche 911 nu este nici pe departe singura surpriza majora a acestui sfarsit de an.

Ziua de astazi marcheaza debutul unei noi versiuni de echipare in gama 718, fanii sportivei din Stuttgart cu motor central urmand a avea pentru prima oara la dispozitie si o varianta T.

Porsche 718 T

Dupa cum precizam si anterior, propulsia masinii care porneste de la 63.047 de euro pe piata din Germania este asigurata de o motorizare cu numai patru cilindri si capacitatea de doi litri.

Livrarea celor 300 CP si 380 Nm pe care noul Porsche 718 T ii promite se face exclusiv catre puntea spate, printr-o cutie manuala cu sase rapoarte sau celebra unitate PDK cu sapte trepte.

In ceea ce priveste performantele in linie dreapta, fanii sportivei din Stuttgart cu motor central se vor delecta in cazul de fata cu un sprint de la 0 la 100 km/h in putin peste 5 secunde.

Timpul necesar rezolvarii ecuatiei respective coboara insa pana la 4.7 secunde in situatia in care clientul merge pe echiparea de top, insotita de transmisia PDK si pachetul Sport Chrono.

Comparativ cu celelalte versiuni de echipare, noul Porsche 718 T dispune in standard inclusiv de o suspensie mai joasa cu 20 de milimetri, plus jante din aliaj cu diametrul pe 20 de inch.

Potrivit primelor informatii oficiale, fanii sportivei din Stuttgart vor avea si de-aceasta data de ales intre doua variante de caroserie: cu plafon fix sau retractabil, realizat din material textil.

Porsche 718 T

Porsche 718 T

Porsche 718 T

Porsche 718 T

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Porsche 718 T
mai multe