Toate noile Mitsubishi-uri vor fi influentate de acest concept nebun

Toate noile Mitsubishi-uri vor fi influentate de acest concept nebun
  • Mitsubishi prezinta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Los Angeles conceptul eX
  • Respectivul proiect al companiei japoneze ofera doua motoare electrice si tractiune integrala
  • Usile cu deschidere opusa sau jantele uriase se numara printre principalele atractii estetice
Distribuie pe Facebook

Chiar daca prima sa aparitie a fost "consemnata" acum mai bine de 12 luni, Mitsubishi-ul eX li s-a aratat americanilor abia saptamana acestea, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Los Angeles intre 18 - 27 noiembrie.

Despre subiectul Mitsubishi eX Concept s-a tot discutat in ultimul an de zile, respectivul proiect al companiei japoneze atragand atentia in special prin sistemul de propulsie din dotare. Vorbim, mai exact, despre o pereche de motoare electrice impartite frateste de catre puntea fata si cea spate, care asigura impreuna o autonomie totala de pana la 400 de kilometri.

Tot in cazul de fata se mai poate discuta, de asemenea, si despre un sistem de tractiune integrala cu distributie variabila a cuplului, plus... ultimele noutati in materie de siguranta activa, bineinteles. Care dintre aceste elemente vor ajunge si pe modelele de serie ale japonezilor de la Mitsubishi ramane un mare mister pentru moment, insa putem spune altceva in schimb.

Mitsubishi eX Concept la Salonul Auto de la Los Angeles

Multe dintre detaliile care compun design-ul conceptului eX, dezvaluit in premiera nord-americana cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Los Angeles intre 18 si 27 noiembrie, vor influenta viitoarele aparitii ale marcii din Tara Soarelui Rasare. Desigur, in ce masura si sub ce forma sunt alte doua intrebari ale caror raspunsuri vor veni odata cu trecerea timpului.

Cert este ca respectivul proiect al companiei Mitsubishi are de unde, contrastul dintre grila uriasa a radiatorului si farurile reduse ca dimensiuni reprezentand doar una dintre principalele atractii ale exteriorului. Nu de alta, neobservate nu vor trece nici aripile laterale proeminente sau jantele din aliaj cu finisare bi-colora si, din nou, marime ridicola.

Liniile si formele agresiv stilizate insotesc inclusiv partea posterioara a conceptului eX, meniul exterior incheindu-se intr-un final cu portierele ce se deschid in sens opus - lasand la vedere configuratia usor atipica (cel putin pentru un astfel de automobil) cu bancheta spate si consola care nu se intinde de-a lungul intregului cockpit.

Mitsubishi eX Concept la Salonul Auto de la Los Angeles

Mitsubishi eX Concept la Salonul Auto de la Los Angeles

Mitsubishi eX Concept la Salonul Auto de la Los Angeles

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mitsubishi eX Concept la Salonul Auto de la Los Angeles
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Noiembrie 2016