Toti zic ca asa va arata noua Toyota Supra. Din pacate, japonezii nu se prea grabesc sa o lanseze

Toti zic ca asa va arata noua Toyota Supra. Din pacate, japonezii nu se prea grabesc sa o lanseze
  • Noua Supra a fost dezvoltata in paralel cu BMW-ul Z4
  • Va fi asamblata in Austria, la uzina Magna Steyr
  • O versiune de productie va fi lansata anul viitor
Distribuie pe Facebook

Succesoarea legendarei Supra MkIV apare intr-o noua imagine digitala. Desi au aparut mai multe zvonuri potrivit carora brand-ul asiatic o va lansa cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo, acestea nu au fost nici pana acum confirmate de vreun oficial.

Constructorul japonez de automobile pastreaza in continuarea tacerea in ceea ce priveste noul model sportiv care ar urma sa primeasca numele Supra. Stim doar ca acesta a fost dezvoltat in paralel cu BMW-ul Z4 si ca va fi asamblat impreuna cu acesta la uzina Magna Steyr din Austria.

De fiecare data cand au fost surprins in teste, prototipurile erau acoperite de un camuflaj des care nu tradau nici cel mai mic detaliu. Aceste imagini spion au aprins insa imaginatia fanilor, iar pe baza lor, un membru al forumului Supra MKV a creat o imagine digitala care ne arata noua Supra in versiune de productie.

Toyota Supra- imagine render

Asemanarile cu superbul concept FT-1, prezentat in urma cu trei ani la Detroit, sunt mai mult decat vizibile. Totusi, design-ul a fost "imblanzit" pe ici pe colo, in sensul ca partea frontala a renuntat la cateva prize de aer, farurile cu LED au un desen schimbat iar priza de aer de pe laterale a disparut complet. Partea buna este ca forma plafonului a ramas la fel.

Toyota Supra- imagine render

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, stim din mai multe surse ca noua Supra va imparti si acest capitol cu BMW-ul Z4. Gama de motorizari, desi infirmata de oficialii Toyota, ar putea fi compusa initial din doua unitati cu 4 si 6 cilindri, conectate exclusiv unei transmisii automate.

Toyota Supra- imagine render

Ulterior, acestora li s-ar putea alatura un propulsor turbo, hibrid, calibrat de divizia de motorsport Gazoo Racing. Acesta ar urma sa se regaseasca pe un asa-zis varf de gama.

Toyota Supra- imagine render

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, mai multe voci sustin ca Toyota urmeaza sa prezinte un prototip functional cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo, urmand ca o varianta de productie sa fie lansata anul viitor. Din pacate insa, aceste informatii nu au fost confirmate de vreun oficial al japonezilor.

Toyota Supra- imagine render

Sursa render: SupraMKV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Toyota Supra- imagine render
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Octombrie 2017